Typisk IT Organisationsstruktur

Indholdsfortegnelse:

Anonim

De fleste organisationer har en organisationsstruktur, som er et system, der bruges til at udvikle et hierarki og retningslinjer for at hjælpe med at opfylde sine forretningsmæssige og finansielle mål. IT (informationsteknologi) er ofte baseret på det funktionelle koncept for organisationsstruktur.

Identifikation

Funktionel organisationsstruktur er baseret på hvert job og dets ansvar inden for en organisation. I mange tilfælde, hvis en organisation har en anden organisationsstruktur som geografisk, division eller matrix, er informationsteknologi underkategoriseret i en funktionel struktur.

Jobtyper

De fleste informationsteknologiske grupper og organisationer har flere funktionelle områder: teknisk support, udvikling, netværk og sikkerhed for at nævne nogle få. Hver af disse typer job fokuserer specifikt på hvert af disse områder og kræver forskellige færdigheder til at fuldføre jobets ansvar.

Fordele

Fordi teknologien fortsætter med at avancere, og de fleste it-fagfolk løbende forbedrer færdighederne for at imødekomme kravene til disse fremskridt, giver denne type struktur IT-fagfolk mulighed for at fremme deres færdigheder og forbedre organisationsteknologien. Dette vil hjælpe en organisation med at opfylde sine nuværende og fremtidige mål.