Sådan prissættes digitale billeder

Anonim

Som i enhver virksomhed, ved at vide præcis hvad du skal opkræve for dit produkt er en nøgle til succes. En fotograferingsvirksomhed er ikke anderledes. I din virksomhed skal du prise dine digitale udskrifter på et tidspunkt, der er konkurrencedygtigt med sammenlignelige udbydere, og stadig give nok af et overskud for din virksomhed til fortsat at drive og vokse.

Bestem dine udskrivningskostnader. Uanset om du vil udskrive digitale udskrifter i dit eget studie eller outsource dem til et kommercielt laboratorium, skal du have et svært antal på dine omkostninger. Hvis du udskriver internt, skal du overveje dine materielle omkostninger i papir og blæk plus afskrivningerne på din printer, el og andre forsyningsselskaber, du bruger til printeren og din virksomhed som helhed. Du bør også medføre omkostninger i forbindelse med prøve- eller testprinter. Hvis du beslutter dig for at outsource din udskrivning, skal du prøve at forhandle en nedsat pris i din kontrakt for at sikre, at du sender jævnligt arbejde til laboratoriet.

Bestem en værdi for din tid og for jobbet. At vide, hvad du vil tjene på timebasis, er en god start. Du skal også bestemme en tid for den opgave, der kan anvendes hver gang du udskriver den samme type udskrivning. For eksempel, hvis du beslutter dig for at tjene $ 60 pr. Time for din tid, og det tager fem minutter at udskrive billedet, end gebyret for din tid ville være $ 5.

Forskning din konkurrence. En god måde at vide, hvilken pris din markedsplads vil bære, er at se, hvad din konkurrence opkræves for lignende tjenester. Sørg for at forskere, der tilbyder den samme type produkt, både hvad angår kvalitet og ekspertise.

Bestem din objektive overskudsgrad. Når du har fastslået dine hårde omkostninger og undersøgt din konkurrence, tilføj det overskud, du ønsker at lave pr. Print til dine omkostninger.

Sammenlign dine priser til din konkurrence. Hvis du er prissat under dem, kan du muligvis øge dit potentielle overskud. Hvis du er prissat for højt, skal du afgøre, om din udskrivning og ekspertise garanterer de højere priser. Hvis ikke, skal du justere dit potentielle overskud eller se på måder at reducere dine omkostninger på.