En karrierevej for finansielle analytikere

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Finansanalytikere undersøger data relateret til produkter, industrier eller offentlige enheder og bruger disse oplysninger til at stille gode forudsigelser om disse enheders fremtid og potentialet for succes i forretningsbeslutninger. Med den rigtige grad og ordentlig planlægning kan en finansanalytiker finde en enorm succes over tid, både i karriereudvikling og løn.

Tips

  • En god finansanalytiker kunne arbejde hen til seniorfinansanalytiker, økonomichef, institutdirektør og endda finansdirektør.

Sådan bliver du finansanalytiker

For at blive finansanalytiker skal du tjene en grad i et beslægtet felt. Finansanalytiker grader spænder fra virksomhed til regnskab, økonomi og økonomi. Matematik eller statistik grader kan også forberede dig til en rolle som en finansanalytiker.

I løbet af dit studium skal du opnå eller udnytte stærke analytiske færdigheder, samt matematik, computer og kommunikationsevner. Du kan også ønske at blive licenseret af Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) eller blive certificeret som Chartered Financial Analyst (CFA). Finansanalytiker krav varierer efter virksomhed og stat, men en solid undervisningsbase er afgørende, ligesom overholdelse af gældende lovgivningsmæssige foranstaltninger. Højere niveauer kan foretrække eller kræve, at du har en Master of Business Administration grad.

Er finansielle analytikere i efterspørgslen?

Hvert firma og regering i eksistens er afhængig af analytikernes omhyggelige økonomiske prognoser for at træffe vigtige forretningsbeslutninger. Som følge heraf er disse job i høj efterspørgsel på tværs af brancher. Tilgængelige job i branchen forventes at vokse med 12 procent gennem året 2022, ifølge United States Bureau of Labor and Statistics. Dette er hurtigere end den gennemsnitlige vækstrate for andre job.

Hvor mange penge gør en Senior Financial Analyst til?

En højtstående finansanalytiker kan forventes at tjene $80,000 årligt, mens en virksomhedsanalytiker, der lige er begyndt, måske tjener $50,000. Hvis du planlægger at indtaste ledelsen i feltet senere i din karriere, kan du forvente at tjene penge $100,000. Afdelingsdirektører i den finansielle analyseindustri tjener i gennemsnit $127,000. En finansanalytiker karrierevej kan føre til spændende muligheder og høje lønninger - helt op til virksomhedens økonomidirektør.

Hvilke færdigheder skal en finansanalytiker have?

Finansanalytikere er stærkt afhængige af visse computerprogrammer, herunder Hyperion. Kendskab til det er afgørende for succes på området. Også kompetence med finansiel software, herunder Microsoft Excel og enterprise resource planning systemer, er kritisk. Som teknologier udvikler sig over tid, vil det også være nødvendigt at ændre det, der er nødvendigt for at kunne tjene økonomisk analytikerkampagner.

Financial Analyst Krav

En god finansanalytiker bør være omhyggelig, tålmodig og have stor opmærksomhed på detaljer. Derudover skal de have gode dataanalyser og være i stand til at observere store billedmønstre. Evnen til at arbejde selvstændigt og uden tilsyn er et kritisk aspekt ved at arbejde som analytiker, da du vil bruge en betydelig mængde tid på at pore over detaljerede årsregnskaber. Selvstartere og detailorienterede individer kan være meget succesfulde som finansielle analytikere.