Fax

Instruktioner til Sharp EL-1750V Calculator

Anonim

Hver virksomhed har brug for kvalitetsforsyninger. De fleste hjemmekontorer bruger andenhåndsforsyninger og kan drage fordel af mere professionelt udstyr. Sharp EL-1750V Printing calculator er en solid lommeregner med flere funktioner og muligheder. Regnemaskinen har en stor skærm med tofarvede udskriftsindstillinger (sort og rød) og en hurtig printer. Beregningens drift omfatter en kalender, omkostningssalgsmarginer, hukommelsestaster og forskellige andre muligheder. Enheden har en vekselstrømsadapter med batteristrømindstillinger til bærbarhed.

Træk isoleringsarket ud for hukommelsesbeskyttelsesbatteriet. Du vil se det lille stykke tape med en pil på den på bagsiden af ​​regnemaskinen, mod bunden.

Tryk på "Reset" knappen på bagsiden af ​​enheden. Nulstil dato og klokkeslæt ved at skifte omskifter fra "GT" til "Rate Set" og trykke på den tocifrede måned, "decimalpunkt" knappen (en enkelt prik i midten af ​​tasten), den tocifrede dag, "decimaltegnet" -knappen, det firecifrede år, knappen med uret på den, den tocifrede militære time (klokken 16 er klokken 17.00), "decimaltegnet" -knappen, det tocifrede minutter og tryk to gange på knappen med uret på det.

Find afbryderen. "Off" slukker for strømmen, "." er ikke-udskrivningstilstand, "P" er udskrivningstilstand og "P.IC" er tællerfunktion for print og genstand.

Installer papiret. Papiret strømmer direkte ind i kalkulatorens bagside, mens papirrullen ruller ud med uret, mens du ser på rullen fra højre side af den. Undlad at rive papiret, før det indsættes, da det medfører papirstop. Når du er sat ind i spalten bagpå, skal du trykke på knappen "Feed", som ligner et stykke papir med en lodret pil på den, indtil papiret er gennem maskinen og installerer papirrullen på hængestangen.

Download manualen for brugsanvisning. Håndbogen er tilgængelig gratis på Sharp.com (se Ressourcer).

Anbefalede