Fax

Sådan åbner du et digitalt tastatur sikkert

Indholdsfortegnelse:

Anonim

En digital tastatursbeskyttelse beskytter dine værdigenstande med den sikkerhed, der tilbydes af et elektronisk tastatur. Tastaturet indeholder typisk tallene 0 til 9 sammen med en "Enter" -tast. Kombinationen på et sådant sikkert indeholder typisk 4 til 10 cifre og er svært for nogen at bryde ind. Du kan åbne et digitalt tastaturlåse, så længe du har kombinationen.

Tryk på "Enter" -tasten på dit digitale tastaturlåse for at rydde alle tidligere trykte cifre og for at lade systemet vide, at du er ved at komme ind i kombinationen.

Tryk på tallene for din sikre kombination en ad gangen på det digitale tastatur. Kortvarigt pause mellem hvert ciffer i kombinationen, så systemet kan behandle de numre, du indtaster.

Tryk på "Enter" -tasten igen, når du er færdig med at indtaste hele din kombination. Kombinationen til et digitalt tastaturfelt kan være mellem 4 og 10 cifre. Ved at trykke på "Enter" -tasten ved afslutning, kan systemet vide, at du har indtastet alle numrene. På nogle pengeskabe kan du trykke på en "Afslut" -tast i stedet for en "Enter" -tast, når du har indtastet kombinationen. Mange digitale tastaturbokse har et grønt lys, der lyser, når du trykker på "Enter" eller "End" -tasten for at fortælle dig, at du har indtastet den rigtige kombination.

Drej stangen, der åbner sikkerheden nedad, og træk døren til sikkerheden åben.

Tips

  • Hvis dit digitale tastatur ikke virker, skal du ændre batterierne på tastaturet ved at skubbe tastaturet ud og udskifte dem.