Fax

Sådan finder du en tysk adresse

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Den hurtigste måde at søge efter en tysk adresse på er at gå direkte til et tysk websted. Selvom du ikke taler tysk, angiver webstederne, hvor de skal skrive i de søgeord, der vil resultere i den adresse, du leder efter.

Udfør en søgning på Googles websted for Tyskland (se Ressourcer). Indtast navnet på den person eller virksomhed du søger i boksen ovenfor ordene "google suchen" (tysk for "Google Search") og "Auf gut Glück" (tysk for "Jeg har det heldigt"). For eksempel, hvis du søger efter "Hofbräuhaus München", skriv navnet på virksomheden i boksen.

Find en adresse på Go Yellow (se Ressourcer) for adresser, telefonnumre og retninger. Indtast det navn, du søger efter i feltet "Suche nach" ("søg efter"). Skriv f.eks. "Hofbräuhaus München", og en liste over restauranter med dette navn vil resultere. Listen indeholder separate hjemmesider, som du kan gennemgå for at være sikker på, at du har fået den rigtige adresse. For at begrænse søgningen yderligere, indtast by, by eller postnummer i feltet "wo" ("hvor").

Oversæt en tysk adresse som følger. Adressesøgresultatet fra Hofbräuhaus München resulterede i Platzl 9, 80331 München. "Platzl" er gadenavnet og "9" husnummeret. "80331" er postnummer og "München" navnet på den by, hvor virksomheden er beliggende.

Tips

  • Hvis du ikke ved, hvordan du skriver umlauterne (bogstaverne, der har de to prikker over dem) eller hvad der kaldes en skarp S (ß), kan de erstattes som følger: Æ med ae, ø med oe, ü med dig, og ß med ss. For eksempel kunne søgningen efter "Hofbräuhaus München" skrives som "Hofbraeuhaus Muenchen" for at få adressen til virksomheden.

    Brug Google translate, hvis du vil oversætte flere oplysninger, du får fra din søgning. Hvis du har en Google-værktøjslinje, skal du klikke på "Administrer" og "Værktøjer" under "Søg" -knappen. Under "Værktøjer" er et oversættelsesafsnit, som du kan tjekke af og angive hvilket sprog du vil oversætte fra og til.