Hvad er et privat selskab?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et privat selskab, også kendt som et privatejet selskab, er en virksomhed, der er blevet indarbejdet, men er ikke offentligt handlet. Som et børsnoteret selskab kan et privat selskab have flere aktionærer, og det skal indgive vedtægter i sin driftstilstand. Antallet af ejere er normalt meget mindre end hos et børsnoteret selskab.

Formålet med Private Corporation

Et privat selskab er en måde for flere investorer at dele i risikoen for at eje en virksomhed. Familievirksomheder med flere ejere etablerer nogle gange som et selskab. Selskabet behandles som en separat enhed fra dets ejere, hvilket minimerer individuel ansvarlighed. Når virksomheden lykkes, modtager ejerne indkomstfordeling i form af udbytte. En ulempe ved at oprette et privat selskab er, at virksomheden bliver beskattet, inden indtjeningen distribueres, hvilket betyder, at ejere skal betale skat på deres indkomst.

Rapporteringskrav

En stor forskel mellem et privat selskab og en offentligt handlet er, at private virksomheder ikke skal offentliggøre finansiel information. De børsnoterede virksomheder skal præsentere indtjeningsrapporter hvert kvartal såvel som årligt til offentligheden, og skal indsende dokumenter med US Securities and Exchange Commission.