Definition for etableringssted

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et selskab er en juridisk enhed oprettet ved lov. Dets charter eller vedtægter verificerer dets eksistens i dets indarbejdelse. Oprindelsesstedet er dets primære forretningssted, og adressen på etableringsstedet findes i dens charter. Også navne og underskrifter af corporationâ € ™ s inkorporatorer findes i dens charter.

Beskrivelse af et selskab

Et selskab betragtes som en juridisk person og er oprettet ved lov i henhold til statutten. Det kan eje ejendom, deltage i retssager og indgå kontrakter. Et selskab kan eksistere uden dets direktører, aktionærer og officerer. De fleste virksomheder får en evigvarende eksistens, men eksistensen af ​​et selskab kan være begrænset i tide.

Charter

The Corporation's charter er dets fødselsattest og tilskud til eksistens. Derfor, når en statskommission godkender charteret, bliver selskabet en juridisk enhed. Charteret kaldes også vedtægterne. Charteret er et formelt dokument, der indeholder firmaets navn, adresse, formål, varighed og struktur. Det er også et offentligt dokument. Endvidere kan charteret omfatte andre bestemmelser, såsom vedtægterne, aktieklasserne og bestemmelserne om overdragelse af aktier.

incorporators

Selskabets inkorporere formulerer indsendelsen af ​​charteret. Charteret indeholder inkorporatorens navne og underskrifter. Selvom navnene på inkorporatorerne er inkluderet i charteret, er det ikke ansvarligt for inkorporatorerne. Et selskab ejes af dets aktionærer, og derfor kan aktionærerne holdes ansvarlige for aktionerne i selskabet.

Hovedvirksomhed

Stedet for inkorporering er selskabets hovedadresse i staten for dets inkorporering. Det er corporation's centrale forretningssted. Et selskab kan dog drive sin virksomhed i andre stater. Selskabet skal være registreret hos statssekretærens kontor i dets etableringsstadium. Charteret skal indeholde adressen til selskabets hovedkontor.

Formål med hovedsæde

Et væsentligt formål med et selskabs primære forretningssted eller etableringssted er at oplyse om sin placering til enhver, der har forretning med selskabet. For eksempel, hvis nogen har til hensigt at indgive en retssag mod selskabet, kan adressen og telefonnummeret fås i sit charter. Også, hvis selskabet filerne for konkurs, kan adressen på konkursretten findes, hvor den er indarbejdet. Derudover kan etableringsstedet bruges som adresse for service af officielle dokumenter.