Kontroller indbetalingskontrolprocessen

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Check checking verification er en proces, hvor kontroller screenes for accept. Der er flere checkverifikationstjenester til rådighed; Chex Systems, Equifax og TeleCheck alle tilbyder elektroniske check verifikationstjenester. Tjenesten advarer om en virksomhed, hvis en check, der udbydes til betaling, er skrevet fra en levedygtig kontokonto, eller hvis checken sandsynligvis vil blive returneret for ikke tilstrækkelige midler (NSF).

Hvilken verifikation betyder

Kontrol, der gennemgår en verifikationsproces, bliver screenet for at finde ud af om tjekken er skrevet på en åben eller lukket konto, hvis kontoen har en positiv balance, hvis der ikke er nok NSF-gebyrer på kontoen, hvis der er nogen stop betalinger på kontoen, og hvis checkkontoen er en gyldig konto.

Afhængigt af resultaterne af screeningen er checken enten godkendt eller afvist. Hele processen tager mellem 8 og 10 sekunder.

Hvordan screeningen er afsluttet

Når en kunde præsenterer en check for betaling, scannes tjekken ved hjælp af en enhed, der er forbundet til en telefonlinje. Kontonummeret scannes og sendes elektronisk til en national database, der viser kontoen for de ovennævnte faktorer. Hvis checken passerer alle skærmbillederne, sendes en elektronisk overførselsanmodning til kundens bank og checken behandles. Hvis checken ikke overgår alle skærmbillederne, afvises kontrollen, og kunden bliver bedt om at betale med en alternativ metode.