Fax

Sådan laver du gratis etiketter

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Lav dine egne etiketter gratis ved at bruge programmer allerede på din computer eller ved at udnytte gratis prøveversioner. Med et par klik kan du oprette etiketter, der passer til stort set ethvert forsendelses-, sorterings- eller klibsbehov.

Elementer du skal bruge

  • Windows Paint

  • Microsoft Word

  • Microsoft Publisher

Brug af maling

Åbn Paint, klik på Paint knappen i øverste venstre hjørne af skærmen og vælg "Properties." Indtast dine foretrukne etiket dimensioner i "Bredde" og "Højde" bokse. For en standard adresselabel, skriv henholdsvis "2.63" og "1". Klik på "OK" knappen, og Paint ændrer automatisk skærmen.

Vælg en farvet boks fra afsnittet "Farver" på værktøjslinjen for at fungere som etiketets tekstfarve. Klik på "Tekst" -værktøjet, der ligner en "A" i afsnittet "Værktøjer". Klik på etiketten og vælg en skrifttype og tekststørrelse.

Indtast etiketoplysningerne, f.eks. Dit navn og din adresse. Skift farver for hver linje på etiketten for et regnbueudseende eller brug en farve til mere ensartet udseende.

Vælg en ny farve i afsnittet "Farver" og klik på værktøjet "Fyld med farve", der ligner en tipping paint can, i afsnittet "Tools". Klik på det hvide område på etiketten for at give det en baggrundsfarve.

Klik på menuen "Fil", klik på "Gem som", skriv et navn til etiketten og gem det på din computer.

Brug af Word

Åbn Word eller download en gratis prøveversion. Klik på fanen "Mailings" øverst på skærmen. Klik på knappen "Etiketter", som er den anden knap fra venstre på båndet / værktøjslinjen under fanen. Vinduet "Konvolutter og etiketter" åbnes med fanen "Labels" fremhævet. Klik på skitse af etiketten i nederste højre hjørne af vinduet.

Rul gennem de forudindstillede etiketstørrelser og dobbeltklik på en der matcher dine præferencer. For standard adressetiketter skal du vælge indstillingen "30 pr. Side". Klik på knappen "Nyt dokument", og vinduet lukker. Et nyt Word-dokument vises med en side af etiketterne opdelt efter etiket, selvom det kan være svært at se deres kanter.

Klik på øverste venstre etiket på siden. Indtast etiketoplysningerne, f.eks. "Granny's Canned Goods." Tilføj yderligere tekstlinjer som foretrukne, såsom ingredienser eller en opskrift. Fremhæv ordene og klik på fanen "Home" øverst på skærmen. Skift ordene 'udseende med kontrollerne i afsnittet' Font 'i båndet / værktøjslinjen, herunder skrifttype, tekstfarve og tekststørrelse.

Fremhæv al tekst på den første etiket og tryk på "Ctrl" og "C" tasterne sammen på tastaturet for at kopiere den. Klik ind i de andre etiketter på siden og tryk "Ctrl" og "V" sammen for at indsætte i etiketoplysningerne, indtil alle tomme etiketter er fyldt.

Klik på fanen "File", klik på "Save As", giv etiketfilen et navn og gem det til din computer.

Brug af Publisher

Åbn Publisher eller download en gratis prøveversion. Klik på knappen "Etiketter" midt på siden "Tilgængelige skabeloner". Rul gennem etiketstile, som f.eks. Dvd-etiketter og kofanger. Dobbeltklik på en etiketskabelon, og den vises på skærmen.

Klik på et af pladsholderens tekstbokse på etiketten. Teksten bliver fremhævet. Skriv direkte over det med din egen, f.eks. Titlen på cd-kompilationen eller navnet på filmappen.

Fremhæv teksten og klik på fanen "Home". Skift tekstens udseende ved at ændre skrifttype, tekststørrelse, tekstfarve og position. Gentag for at skrive over og formatér de øvrige tekstbokse på etiketten.

Klik på fanen "File" og vælg "Save As." Navngiv etiketfilen og gem den på din computer.

Tips

  • Windows Paint leveres installeret med hver version af Windows-operativsystemet. Selv om det er et grundlæggende skitse- og tegneprogram og ikke har de indbyggede skabeloner af de øvrige softwareindstillinger, kan du lave gratis etiketter af enhver størrelse ved at justere sektionen "Egenskaber". Microsoft Word kommer som standard på alle installationer af Microsoft Office Suite, så hvis du har Suite installeret, kan du bruge Word til at lave gratis etiketter. Hvis du har Microsoft Office Suite Professional-versionen, har du Publisher. Hvis du slet ikke har Suite, kan du stadig eksperimentere med begge programmer ved at downloade en gratis prøveversion. Prøv Word og Publisher uden at investere nogen penge i software og teste den lette etiketoprettelse i hver.