Fax

Sådan udskriver du etiketter på en Toshiba printer og kopimaskine

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Toshiba America Business Solutions markedsfører en mellemvolumen af ​​kopimaskiner og printere under eStudio-modelnavnet til erhvervsmæssig brug. Disse multifunktionsmaskiner har kopiering, udskrivning, scanning og faxfunktioner. Et bredt udvalg af printmedier kan køres gennem maskinerne, herunder klistermærker. Indstillingerne for at køre disse etiketter er forskellige fra dem for standardpapir. Med opmærksomhed på etiketternes særlige behov som printmedium, kan de køres pålideligt.

Kopierede etiketter

Placer originalen på glasset eller i den automatiske dokumenthåndterer.

Åbn bypassbakken på højre side af kopimaskinen. Vip ned i bakken, og træk derefter udvidelsen af ​​bakken.

Placer etiketarkene i bypassbakken med forsiden nedad med hovedet mod dig.

Juster papirstyrene i bypassbakken korrekt på etiketarket.

Tryk på knappen Papirstørrelse på kontrolpanelet for at svare til etiketarkstørrelsen (normalt "LTR" -størrelse). Tryk på knappen "Medietype" på kontrolpanelet, og tryk derefter på "Tykt 2." Tryk på "Enter".

Tryk på "Start" -tasten.

Trykte etiketter

Åbn bypassbakken på højre side af kopimaskinen. Vip ned i bakken, og træk derefter udvidelsen af ​​bakken.

Placer etiketarkene i bypassbakken med forsiden nedad med hovedet mod dig.

Juster papirstyrene i bypassbakken korrekt på etiketarket.

Gå tilbage til dit skrivebord, og vælg derefter "Udskriv" i det softwareprogram, som du vil udskrive fra.

Vælg Toshiba printeren. I dialogboksen Udskriv skal du vælge mellembakke som papirkilde og vælge "Tykt 2" udskrivningstilstand, og udskrive dokumentet.

Tips

  • Toshiba anbefaler Avery 5165 klistermærker til brug i multifunktionsprintere og kopimaskiner.

Advarsel

Brug kun bypassbakken til at køre etiketter. Forsøg på at køre etiketter fra nogen af ​​de andre papirskuffer vil resultere i fejlfejl, mærkningsseparation - og kunne beskadige maskinen.

Når du bruger klistermærker, skal du være sikker på, at etiketterne er klassificeret til brug i kopimaskiner, og vær sikker på at bruge den type etiketter, der dækker hele arket. Brug ikke etiketark, der har et mellemrum mellem de enkelte etiketter på arket. Den type, der har huller mellem de enkelte etiketter, er meget tilbøjelige til at fjerne arket inde i kopimaskinen og næsten helt sikkert kræve et servicebesøg for at fjerne dem.