Personale Organisation Struktur

Indholdsfortegnelse:

Anonim

I moderne økonomier afgør den måde, en organisation arrangerer hierarkiske niveauer ofte på, at den opererer succes eller fiasko. Personaleorganisationsstrukturen spiller en nøglerolle, ikke kun internt, men det påvirker også hvordan den eksterne verden ser firmaet.

Identifikation

Strukturorganisationens struktur refererer til de hierarkiske arrangementer, som et selskab etablerer for at sikre, at personale udfører driftsaktiviteter i overensstemmelse med FN's føde- og landbrugsorganisation (FAO). Strukturen tildeler typisk opgaver til medarbejdere baseret på forretningsenhed, afdeling og segmentbehov.

Betydning

En organisation har brug for at etablere en solid personalestrukturstrategi for succes med at nå de operationelle mål. Uden en tilstrækkelig struktur kan et selskab mangle ressourcerne til effektivt at konkurrere på markedet og øge virksomhedernes overskud.

Funktioner

FAO indikerer, at en effektiv personaleorganisationsstruktur bygger på hierarkiske arrangementer på forretningsenheds- og afdelingsniveau. Forretningshovedhoveder overvåger typisk afdelingschefens arbejde, der igen koordinerer aktiviteter på segmentniveau.

Overvejelser

Personale, der er involveret i at styre en virksomheds organisation for personaleorganisation, har generelt effektive ledelses- og kommunikationsevner sammen med tidsstyringsevner.