Sådan finder du en god beliggenhed for en bed and breakfast

Anonim

Sådan finder du en god beliggenhed for en bed and breakfast. At finde en god placering bør have høj prioritet, hvis du tænker på at åbne en egen bed and breakfast. Du kan have det mest indbydende hjem nogensinde, men hvis det ikke er i et valg sted, vil ingen nogensinde vide, at det er der. Heldigvis er der et par ting, du kan gøre for at hjælpe med at sikre din B & B succes og trække turister i.

Realiser atmosfærens magt. Typisk er de mest populære B & Bs i historiske distrikter, der giver gæsterne masser at se på og tage ind. Du vil finde et sted, der er stille og fredeligt, væk fra travlheden af ​​trafik og byliv.

Har faciliteter i nærheden. Bed and breakfast gæster elsker at tage på tur om eftermiddagen og lave lidt shopping. En god beliggenhed for din B & B har et par butikker eller antikvitetsforretninger inden for et par blokke. Du kan udskrive en flyer til dine gæster og fremhæve de forskellige butikker i området.

Tænk en turist pull. Nogle gange er de bedste steder for bed and breakfast kroer ikke traditionelle. For at være succesfuld, skal du tilbyde noget unikt, som besøgende ønsker at betale penge for at se. Dette kunne være en kylling gård eller endda et bug museum. Nøglen er at finde noget, der vil tegne mennesker ind.

Sørg for at huset er op til par. Når du har fundet det rigtige kvarter, skal du bruge meget tid på at udvælge og renovere det rigtige hus. Du bør have masser af plads til dine gæster at strejfe rundt og blive komfortabel.