Fax

Sådan oprettes en Medical Office Flyer

Indholdsfortegnelse:

Anonim

En flyer er en enkelt sidehandout, der bruges til hurtig og billig reklame. Flyers udskrives normalt på tykt papir af standardstørrelse og bogføres på opslagstavler, bilruder og sendt til boliger og virksomheder. En medicinsk kontor flyer er en fantastisk løsning til at annoncere en ny virksomhed eller til at informere patienter, som du har flyttet. Indarbejde grundlæggende kontaktoplysninger og visuelle hjælpemidler, som f.eks. En kortindsats for at hjælpe folk med at identificere og finde den rigtige placering. Tilføj et billede af kontorbygningen, herunder medicinsk skiltning for ekstra påvirkning.

Elementer du skal bruge

  • Computer

  • Tekstbehandlingsprogram

  • Printer

Kompilér oplysninger på din arbejdsstation for den medicinske kontorflyer ved hjælp af eksisterende elektroniske filer eller vælg trykte dokumenter. Grupper sammen den relevante kontordokumentation. Find navn og adresse på virksomheden, telefon, fax og elektronisk kontaktinformation samt lægernes navne og specialiteter.

Indtast navnet på klinikken øverst på siden efterfulgt af en liste over lægerens navne sammen med titler og specialiteter. Angiv kontaktoplysninger, kontortelefon og faxnumre samt eftertid og nødnumre. Angiv en generel office-e-mail-adresse og en webadresse, hvis det er relevant. Forlad mellemrum mellem grupperet information for at gøre det nemmere at læse.

Indsæt et locator-kort, der viser gadenes placering, plus eventuelle nærliggende kryds, der hjælper folk med at finde kontoret. Angiv din kontorbygning ved at markere en stjerne på den pågældende adresse. Centrér kortet på siden og forlad plads over og under, så det skiller sig ud.

Angiv formålet med flyer nederst på siden. Udtryk, hvorfor du sender flyer, f.eks. "Ny kontorplacering" eller "Nu acceptere nye patienter". Brug fed bogstaver, varier skriftstørrelsen og vælg en større skriftstørrelse end teksten ovenfor.

Gennemgå flyers information og layout på din computerskærm. Flyt sektioner rundt i softwareprogrammet, tilføj mellemrum eller prøv forskellige skrifttypestil, indtil du er tilfreds med layoutet. Udskriv flyers på letfarvet papir for at få den bedste synlighed.

Tips

  • Brug avanceret software som Adobe Photoshop til at tilføje medicinsk personale fotos, kontor skilt eller farvede kort.

    Brug et online kort til at kopiere et udskrivbart kort, som kan indsættes i dit tekstbehandlingsdokument.

    En enkel og ryddet flyer formidler let information til læseren.

    Undgå overlapning ved dobbelt at kontrollere, at navne, numre og kontaktoplysninger er korrekte, før du sender flyers ud.