Fax

Sådan finder du og downloader en HP-printerdriver

Anonim

At downloade den korrekte driver til din HP-printer er en nem og hurtig proces. Følg blot nogle få enkle instruktioner, og din HP Printer arbejder på din computer på ingen tid.

Find og noter hvilken model din HP Printer er. Disse oplysninger findes normalt på forsiden, bagsiden eller bunden af ​​din HP printer. Du skal kende dette modelnummer for at finde den HP-printerdriver, der er lavet til din printer.

Gå til siden HP Support og drivere gennem linket i afsnittet Referencer. Indtast modelnummeret på din printer i den tomme boks, og vælg indstillingen for "Download drivers and Software". Klik derefter på den lille grå pil, der skal videresendes til næste side.

Din næste side vil være "Produktsøgningsresultater" og vil have links til eventuelle printerdrivere relateret til den modelprinter, du har indtastet. Vælg det link, som bedst passer til din model af printer, og klik på det.

Nu skal du være på siden "Download drivers and software" til din model printer. Vælg og klik på linket, der svarer til det operativsystem, du bruger på din computer.

Nu, hvor du har indstillet din printermodel og computerens operativsystem, skal du vælge linket, der siger "Få software", og start HP-printerdriverens download til din HP-printer.

Klik på Kør-knappen, når du bliver bedt om det, og efter at HP-printerdriverens download er færdig, følg en skærmvejledning for yderligere indstillinger.