Konkurrencedygtige strategier for Wal-Mart

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Sam Walton åbnede den første Wal-Mart i Rogers, Arkanses, i 1962.

Den første Wal-Mart blev åbnet i 1962 af grundlæggeren Sam Walton, i Rogers, Arkansas. I 2014 havde Wal-Mart Stores Inc. mere end 11.000 steder i USA og 27 andre lande. Virksomheden er blevet en detailkæmpe, der tilbyder en bred vifte af produkter, fra dagligvarer, tøj og smykker til konsulentvirksomheder elektronik, hardware og auto vedligeholdelsesprodukter og -tjenester. Andre detailkæmpere som Target og Best Buy konkurrerer med Wal-Mart. Sam Waltons selskab fortsætter dog med at trives i det meget konkurrencedygtige detailmarked.

Big Box Phenomenon

Fremkomsten af ​​Wal-Mart som en big box-forhandler har ændret detailhandel i USA, ifølge en artikel fra 2008 om Wal-Mart og konkurrence genoptaget i Free Patents Online. Store boksforhandlere har typisk butikker, der overstiger 50.000 kvadratfod. Denne type butik er standard, med store vinduesløse en-etages bygninger. Flere andre store boksforhandlere som Legetøj "R" Us, Best Buy, Lowe og Home Depot har skabt konkurrence for Wal-Mart i specialiserede kategorier som legetøj eller forbrugerelektronik. Men Wal-Mart har stået ud som den staude general merchandise big box forhandler. På grund af sin store boks status har Wal-Mart overskredet små detailhandlere i overskud. Årlige indtægter for 2013 var lidt over 473 milliarder dollars, en stigning på 1,4 procent i løbet af 2012. Wal-Mart fastholder sin status som en big box-forhandler ved at søge overskud gennem et stort antal lavprisvarer.

Lavpris lederskab

Wal-Marts slogan er "Spar penge. Live Better. "Den kæmpe forhandler er stolt af at undersælle konkurrenter. Wal-Mart rapporterede en 3,6 procent stigning i nettoresultatet fra omkostningsbesparelse, ifølge en August 2010 Associated Press-artikel, der blev offentliggjort på MSNBC. Når økonomien er langsom, er forbrugerne forsigtige med at bruge, og shoppe hos Wal-Mart, fordi det har så mange lave omkostninger. Associated Press-artiklen oplyste, at Wal-Mart har haft gavn under recessionen, da velhavende kunder blev tvunget til at nedgradere til billigere muligheder.

Differentieringsstrategi

Wal-Mart bruger differentieringsstrategien til at lykkes ved at skabe et produkt eller en service, der er unik for kunderne, ifølge ReferenceForBusiness.com. Om funktionen er ægte eller bare i tankerne hos kunden, skal kunderne tro på, at de bliver tilbudt noget specielt. Produkterne skal markedsføres på en måde, der gør kunderne føler, at det er eksklusivt i butikken. Wal-Mart har opnået denne strategi ved at tilbyde unikke garantier og brand billeder. Wal-Marts kunder mener, at de bliver forsynet med noget, der ikke tilbydes af nogen af ​​butikens konkurrenter.