Statue of Limitations on Worthless Checks i Tennessee

Indholdsfortegnelse:

Anonim

I staten Tennessee, når en dårlig check er skrevet, betragtes det som en "tyveri af tjeneste" og er strafbar ved lov. Der er nogle checks, der ikke kan påberåbes som værdiløse checks, herunder checks, der er uddateret, forfalskede checks, ændrede checks og checks, der viser ufuldstændige felter. Tennessee har også en statue af begrænsninger, der styrer hvor meget tid der kan passere før en købmand forsøger at retsforfølge en dårlig check skribent.

Kontroller klasser

Tennessee værdiløse checks er opdelt i fem kategorier, "Class A", "Class B", "Class C", "Class D" og "Class E." Class E-kontroller betragtes som en misdemeanor. Alle andre kontrolkategorier betragtes som en forbrydelse, med undtagelse af en klasse A-overtrædelse.

Tennessee Statue of Limitations

Checks på under $ 500 betragtes som en "Klasse A-mishandling", og skal retsforfølges inden for 12 måneder fra datoen for checken. Checks på i alt $ 501 eller mere betragtes som en forbrydelse. For forbrydelser skal retsforfølgning finde sted overalt fra fire til 15 år fra den dato, hvor checken er skrevet. Kontrol af klasse A-forbrydelser skal retsforfølges inden for 15 år, kontrol af klasse B inden for otte år, klasse C og klasse D-kontrol inden for fire år og klasse E-kontrol inden for to år.

Straffe efter kontrolklasse

Klasse A Misdemeanor checks er strafbare med op til et års fængsel og op til 2.500 $ i bøder. Klasse E kontrollerer i alt $ 501 til $ 1.000 og straffes med op til seks års fængselstid og op til $ 3.000 i bøder. Klasse D kontrollerer i alt $ 1.001 til $ 10.000 og straffes med 12 års fængselstid og op til $ 5.000 i bøder. Klasse C udgør $ 10,001 til $ 60,000 og straffes med op til 15 års fængselstid og bøder op til $ 10.000. Klasse B, $ 60.000 eller mere, straffes med op til 30 års fængselstid og op til $ 25.000 i bøder. Klasse A-felonier kan resultere i op til 60 års fængselstid og op til $ 50.000 i bøder.

Efterfølger Straffen

I henhold til Tennessee lov skal du meddele checkskriveren af ​​den returnerede check. Kontrolskribenten er tilladt i op til 10 dage for at afregne kontoen i sin helhed plus de afskrevne checkgebyrer. Hvis tjekskriveren ikke betaler gælden inden for 10 dage, skal du besøge dit lokale distriktsadvokatens kontor for at afslutte "Worthless Check" -papirarbejdet. DA's kontor overtager indsamlingsprocedurerne. Hvis tjekskriveren undlader at betale DA's kontor, kan han stå over for fængsels tid og / eller yderligere bøder.