Fax

Sådan ændrer du din IP-placering

Anonim

En IP-adresse (Internet Protocol) er et unikt nummer, der bruges til at identificere en computer på et netværk eller er forbundet til internettet. Din IP-adresse er placeringsbaseret, og administratoren af ​​et netværk kan normalt fortælle din computers placering ved hjælp af dens IP-adresse. Det er muligt at ændre din computers IP-adresse og tilsvarende placering ved hjælp af en anonym proxy-tjeneste, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet via en anden server. Da du faktisk opretter forbindelse til internettet ved hjælp af den anden server, kan netværksadministratoren kun se oplysninger om proxyserverens IP-adresse og -sted.

Abonner på en anonym proxyserver tjeneste. Eksempler på anonyme proxyservertjenester er Hide My Ass, Proxy Key og Xroxy.

Download og installer softwaren til den anonyme proxyserver-tjeneste på din computer. Når du abonnerer på tjenesten, vil du normalt modtage en email med et link for at downloade softwaren.

Åbn den anonyme proxyserver software på din computer.

Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at logge på den anonyme proxyservertjeneste. Normalt opretter du brugernavnet og adgangskoden under registreringsprocessen.

Vælg placeringen af ​​den server, du vil bruge. Dette er serverens IP-adresse og placering, som en netværksadministrator vil se, når du besøger et websted.

Åbn en webbrowser på din computer og surfe på internettet som normalt. Når du besøger et websted, vil netværksadministratoren kun se din anonyme proxyserverens IP-adresse og -placering.