Sådan ændrer du navnet på en føderal EIN

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et føderalt arbejdsgiveridentifikationsnummer (EIN) er et nummer, der er tildelt af Internal Revenue Service til alle virksomheder, der ansætter medarbejdere, og som skal indberette årlige skatterapporter. En føderal EIN er permanent knyttet til den virksomhed, som den oprindeligt er tildelt til og ikke kan overføres. Den oprindelige virksomhed kan dog ændre navne og stadig beholde samme EIN. Der er et par forskellige metoder til at ændre navnet knyttet til et føderalt EIN afhængigt af virksomhedstype.

Elementer du skal bruge

  • IRS-formular 1120

  • IRS-formular 1065

Skriv et brev til IRS, der informerer om virksomhedsnavnet, hvis du ændrer navnet på en eneboliger eller et enkeltmedlems aktieselskab (LLC). Du skal medtage dit føderale EIN med dette brev. Send dette brev til IRS skattecenter, du sendte din seneste afkast til. Hvis du endnu ikke har indsendt en selvangivelse for din virksomhed, skal du bruge IRS-centret nærmest dig. Adresserne er opført på IRS hjemmeside.

Markér den relevante navneændringsboks på IRS-formular 1120 eller 1120-S, hvis du ønsker at ændre firmanavnet, der er forbundet med et firma EIN. For standardformular 1120 findes dette på side 1, Linje E, Boks 3. For formular 1120-S er dette på side 1, Linje H, Boks 2. Denne formular indgår i din årlige afkast. Hvis du allerede har indgivet skatter for året, vil du sende et brev til skattecentret, hvor du har indsendt dit seneste afkast. En virksomhedskonsulent skal underskrive dette brev.

Kontroller navneændringsboksen på IRS-formular 1065, hvis du ændrer firmanavnet, der er knyttet til et partnerskab EIN. Denne boks findes på side 1, Linje G, Boks 3. Denne formular bruges som en del af din årlige selvangivelse. Hvis partnerskabet allerede har indgivet skatter for året, skriv et brev til IRS skattecenter, hvor du indgav. Alle partnere skal underskrive dette brev, for at det kan betragtes som gyldigt.

Advarsel

Hvis din virksomhed har ændret ejerskab eller forretningsstruktur (som f.eks. En LLC bliver et S-Corp), vil du ikke kunne ændre navnet knyttet til EIN. Du skal i stedet få en ny EIN.