Sådan opretter du et Point of Sale Network

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et salgssted (POS) system - det computerbaserede system eller netværk, der behandler transaktioner, når en kunde tjekker - er et kritisk stykke udstyr til succes i detailsalg. Netværksbaserede POS-systemer virker skræmmende i starten, men som eksemplificeret ved Plexis POS-systemet er systemopsætningen overraskende let.

Elementer du skal bruge

  • Point of Sale netværksudgave software

  • POS server

  • POS-arbejdsstationer

  • Kreditkort swipers (valgfri)

Installer Point of Sale-serversoftwaren på POS-serveren. Efter leverandørens instruktioner skal du installere POS-softwaren på den konfigurerede maskine for at fungere som POS-systemserveren. Under den første installation skal POS-systemet oprette og konfigurere forskellige databaser, herunder pris og produkttabeller. Installationsprocessen kan tage 30 minutter, en time eller mere.

Forbind POS-arbejdsstationerne til POS-serveren. Brug af standardnetværksdesign - som normalt indebærer at forbinde computere via Internet Protocol via en router, switch eller hub - tilslut POS-arbejdsstationer og POS-serveren til et lokalnetværk (LAN).

Om nødvendigt skal du kortlægge serveren som et netværksdrev på POS-arbejdsstationerne. Hvis POS-softwaren er serverbaseret og skal udføres fra værten eller serveren, skal du kortlægge serveren som et netværksdrev på arbejdsstationscomputere. Højreklik på ikonet "Min computer" på skrivebordet på arbejdsstationen, vælg "Map network drive", og angiv derefter IP-adressen eller netværksadressen til POS-serveren. Hvis du har konfigureret serveren til at kræve log-in legitimationsoplysninger, skal du indtaste det brugernavn og den adgangskode, der kræves for at oprette forbindelse til serveren.

Installer software til salgsstedet på POS-arbejdsstationerne. Hvis POS-softwaren skal udføres på hver enkelt arbejdsstation, skal du installere softwaren på arbejdsstationscomputere efter softwareudbyderens installationsvejledning. Hvis softwaren udføres fra serveren, kan du muligvis springe over dette trin.

Tilslut POS-arbejdsstationens periferiudstyr. Hvis POS-arbejdsstationerne er udstyret med kreditkortlæsere, printere, stregkodelæsere eller andre eksterne enheder, skal du forbinde dem til arbejdsstationerne ved hjælp af de medfølgende kabler. I de fleste tilfælde er kablerne "tastet", så de kun kan indsættes i den korrekte port; Ikke desto mindre kan du ønske at gennemføre en testkreditkorttransaktion og udskrive en testside for at kontrollere, at eksterne enheder er blevet korrekt igangsat.

Indlæs databasetabellerne. Med POS-arbejdsstationerne og serverens drift skal du begynde at udfylde POS-databasen med elementer fra din beholdning. Fordi hver POS-softwarepakke er anderledes, skal du følge sælgerens instruktioner for at indlæse databasen. Med den indlæste database og alle arbejdsstationer, der kører POS-softwaren, er Point of Sale-netværket komplet.

Tips

  • Nogle POS-netværk bruger kreditkortterminaler i stedet for computere; Hvis dit POS-netværk kun bruger terminaler, skal du kontakte din terminalhåndbog for netværksinstruktioner.

Advarsel

Kontroller altid, at dit POS-netværk er fuldt funktionsdygtigt ved at gennemføre nogle stikprøver. et defekt POS-netværk i et produktionsmiljø kan miste salget og endda vende kunderne væk. Vær sikker på at alle gældende sikkerhedsforanstaltninger er på plads på POS-serveren; Da kundens økonomiske data er gemt på denne maskine, skal den holdes sikker mod uautoriseret adgang.

Anbefalede