Kan ejere bruge sved egenkapital på en balance?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

En virksomhedsejer investerer sin tid, talent og ekspertise i at starte en virksomhed. Det er ofte det vigtigste aktiv i en ny virksomhed. Hvorvidt dette hårde arbejde, kaldet sved egenkapital, kan indgå i det nye selskabs balance afhænger af en række faktorer, der skal overvejes grundigt, inden der foretages en vurdering af sved egenkapital og beslutter, hvordan man anvender det.

Enkelt ejerskab

Hvis ejeren er enesindehaver, kan den enkelte ejer af et selskab eller et enkeltmedlems aktieselskab, sved egenkapital ikke indregnes som et aktiv på selskabets balance. Generelt kan kun materielle ejendomme indgå som virksomhedens aktiver. Kontant, udstyr, fast ejendom, inventar, værktøj eller andre poster med egen værdi er balanceværdier. Den ukompenserede tid for en enkelt ejer er ikke.

Partnerskaber

En partner kan modtage en andel af ejerskab i et partnerskab i bytte for sved egenkapital. F.eks. Hvis to personer beslutter at indgå i partnerskab, og en partner bidrager med $ 50.000 i kontanter og den anden går ind for at gøre $ 50.000 værd for personlig service som sit bidrag, kan hans sved egenkapital indregnes som partnerskabs egenkapital på balancen, hvilket gør ham til en lige partner. Men sved egenkapitalpartnerns bidrag på 50.000 dollars skal også indregnes som skattepligtig indkomst på hans personlige selvangivelse.

Multi-medlemsaktieselskab

Sved egenkapital kan også indregnes som et medlems bidrag i et multifællesskabs aktieselskab. Dette bidrag indregnes som en del af egenkapitalen på balancen. Sweat-equity-medlemmet skal indregne værdien af ​​hans ikke-kontante bidrag som indkomst på hans personlige indkomstskat. For eksempel antage, at tre medlemmer udgør et aktieselskab, og to af medlemmerne bidrager hver især med 20.000 dollars. Medlemmerne er enige om, at værdien af ​​sved-egenkapitalmedlemmets personlige tjenester er værd $ 20.000. Hvert medlem har 1/3 egenkapital i selskabet, men kun sveden-egenkapitalmedlemmet skal indberette $ 20.000 som skattepligtig indkomst.

Corporation Stock

Hvis der er mere end en aktionær i et selskab, kan de acceptere at acceptere personlige tjenester, sved egenkapital, i bytte for lager. Aktieindehaveren af ​​svede skal indregne værdien af ​​sine aktier som indkomst svarende til værdien af ​​egenkapitalen, som bestanden repræsenterer. Alle aktionærer kan ikke udføre personlige tjenester i bytte for lager. Mindst en aktionær skal købe aktier for at etablere egenkapital i selskabet. Aktien, hvad enten den købes eller gives i bytte for sved egenkapital, fremgår af egenkapitaldelen af ​​balancen.