Hvordan man laver store tegn

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Skilte bruges til at formidle en speciel besked, det være sig noget så enkelt som et garage salg eller lige så dramatisk som en reklamebureau reklame. Tegn viser forskellige informationstyper, herunder priser på produkter, nye butiksåbninger og anvisninger til salg. Uanset hvilken kommunikation du vil offentliggøre, skal du stadig gøre tegnet stort nok til, at folk kan se det. Et tegn behøver ikke at være dyrt. Man kan laves billigt med blot nogle få grundmaterialer.

Elementer du skal bruge

  • 20-tommer med 30-tommers skumbræt, enhver farve

  • Metal græsplæne stå

  • Computer

  • Printer

  • Ryd tape

  • karton

Brug dokumentfremstillingssoftware, f.eks. Microsoft Word, til at oprette din ordlyd for tegnet. Skriv "SALE" så stor som det passer på skumbrætskiltet. Vælg en skrifttype, der er sjovt, iøjnefaldende og let at læse, som Georgien eller Papyrus, og sæt størrelsen til 500. Dette vil sætte en eller to bogstaver på en side og gøre bogstaverne store nok til at folk kan læse, mens de kører forbi.

Udskriv dokumentet på papirkapiret i sort / hvid eller farveblæk. Udskrivning af bogstaverne i stedet for stenciling dem vil spare dig tid og vil give tegnet et mere professionelt udseende.

Skær hvert bogstav ud. Du behøver ikke at skære rundt på kanterne af hvert brev, men kun en firkant omkring den. For eksempel, på S, skal du ikke skære rundt om hver kurve, bare trim kantene af papiret, så S s sidder centralt på kvadratet af papir.

Tape kortpapirbrevene til skumpladen. Sikre hvert brev, så det ikke flyver i vinden. Også, hold bogstaverne lige. Skæv bogstavplacering gør skiltet amatørligt.

Fastgør metalplædetegnstativet til skumpladen. Metalbenene går ind i skummet og hjælper med at stabilisere skiltet.

Tilføj en papirpil eller udskrive flere bogstaver for den retning, du vil have folk til at gå. Du kan også tilføje et firmanavn, adresse, telefonnummer eller hjemmeside, så folk kan få flere oplysninger.

Placer tegnet i det græsareal, du har angivet. Hvis du lægger tilmeldingen i et offentligt område, skal du kontakte din lokale regering for at sikre dig, at du ikke behøver en tegnstilladelse til at placere den der.

Tips

  • Tilføj andre papir cutout former for at gøre tegnet mere interessant. For eksempel kan en isbutik lægge iscremeform på den, festivalskilt kan have billeder af balloner og blomsterbutikker kan placere solsikkeudskæringer i tomme rum.

    Dette tegn kan bruges til enhver form for besked, ikke kun et "SALE" tegn. Skumplader er billige, kan nemt oprettes og er nyttige, når din skilt besked konstant ændrer sig. De er også store nok til at passe næsten enhver form for besked.

Advarsel

Når skumbræt bliver vådt, har det en tendens til at bøje og krølle, så tag det indenfor, hvis det regner.