Hvordan man laver et restaurant tegn

Anonim

Når man åbner en restaurant, er der mange opgaver at afslutte, såsom bestilling af menuer, opsætning af køkkenet og oprettelse af et restaurantskilt. Hvis restauranten ligger i et indkøbscenter, har centret typisk bestemte regler om, hvilken type skilt der kan installeres. Hvis restauranten er placeret, hvor der ikke er krav til tegnstil, har du mulighed for at vælge en stil, der passer bedst til restaurantens tema.

Vælg en letlæselig skrifttype til dit restaurantskilt. Smarte og elegante skrifttyper kan være visuelt tiltalende, men de kan også være vanskelige at læse fra en afstand. Når nogen kører ved restaurantskiltet, vil du have, at de ikke har problemer med at læse ordet eller ordene.

Gå så stort som muligt. Lokale koder vil begrænse størrelsen af ​​dit restaurantskilt, ligesom dit budget. Gør størrelsen så stor som dit budget tillader, mens du holder dig i overensstemmelse med tegnkoderne.

Overvej ordligheden for tegnet - og det kan ikke være navnet på restauranten. For eksempel, hvis det er en mexicansk restaurant, og lokationen får masser af trafik uden for byen, kan et stort tegn, der siger "mexicansk mad", bringe mere forretning end et tegn på restaurantens navn. En restaurant med et genkendeligt navn kunne gøre det bedre med sit navn på tegnet.

Rediger din tekst. Har ikke mere end fem ord på restaurantskiltet. Når folk kører forbi, vil det være svært at læse et tegn med mere end fem ord.

Tænd den.Selvom restauranten kun serverer frokost, vil et tændt tegn reklamere for virksomheden om aftenen. Før du går elektrisk, skal du overveje ekstraomkostningerne, hvis der er el til rådighed for tegnstedet, og hvad den anslåede månedlige elpris ville være at betjene tegnet. Hvis det er muligt, overvej at bruge solenergi til at tænde skiltet.

Vælg de rigtige farver og opretholde kontrast. Hvis du vælger to farver (en for baggrunden og en for tekst), der ikke kan skelnes fra en farvelind person, er tegnet vanskeligt at læse. Mørke bogstaver på en lys baggrund er lettere at læse.

Tilføj en kant omkring tegnet. Ifølge University of New York, Small Business Development Center, viser undersøgelser, at en grænse omkring et tegn gør tegnet 26 procent hurtigere at læse end et tegn uden en grænse.

Hold tilstrækkelig tom plads på tegnet. Ifølge Small Business Development anbefaler industriens retningslinjer, at 30 til 40 procent af tegnet er tomt.