Sådan indsendes en DBA i Orange County, Californien

Anonim

Et DBA er et alternativt navn, du bruger til din virksomhed og står for "at gøre forretninger som." En enesindehaver må bruge et DBA-navn til at fremlægge et forretningsbillede adskilt fra hans personlige navn og identitet. Andre forretningsstrukturer kan bruge en DBA til at etablere et nyt mærke eller identitet for virksomheden uden at skulle registrere en ny enhed. I Orange County, Californien, kan du registrere et DBA-navn ved at indgive en ansøgning om et såkaldt fiktivt firmanavn med kontoristens kontor.

Gå til Orange Countys websted og skriv "DBA" i søgefeltet.

Klik på linket "EFBN - Clerk-Recorder, County of Orange". Dette fører dig til online ansøgningssiden for fiktive firmanavne.

Søg efter tilgængelige DBA navne. Klik på fanen "Søg" på ansøgningssiden og indtast det DBA-navn, du vil bruge i feltet "Firmanavn". Hvis navnet er i brug, vil du se det i søgeresultaterne. Du kan ikke bruge et DBA-navn, der allerede er registreret.

Opret og online ansøgningskonto. Klik på "Register" knappen øverst på søgeskærmen. Vælg et login-id og en adgangskode, og angiv dit navn og din e-mail-adresse. Klik på knappen "Opret profil" for at registrere din konto.

Log ind på din konto og vælg "Ny FBN-erklæring" i rullemenuen "Forms".

Naviger applikationen ved at gå gennem alle formularfanerne. Hver fane svarer til en bestemt sektion og kræver oplysninger som firmaets navn, du registrerer, virksomhedsadressen, registrerede ejeroplysninger og datoen din virksomhed startede.

Gennemgå og bekræft dine indtastninger og udskrive og underskrive din ansøgning.

Send din ansøgning, arkivering gebyr til og en selv adresseret stemplet konvolut til:

Orange County Clerk-Recorder Attn: Fiktive Business Name Statements 12 Civic Center Plaza, Værelse 106 Santa Ana, CA 92701

Gør din check betalt til "Orange County Clerk-Recorder." Fra 2012 var gebyret til at registrere et fiktivt firmanavn $ 23, og hvert yderligere navn var $ 7.

Modtag en bekræftet kopi af dit registrerede DBA navn inden for syv dage fra county recorder. Forbered en offentlig meddelelse erklæring, der annoncerer dit DBA navn og indsende det til en avis cirkuleret i Orange County. Du skal indgive meddelelsen inden for 30 dage fra datoen du indsætter den fiktive virksomhedsnavn ansøgning.

Send en bekendtgørelse om offentliggørelse hos kontoristens kontor inden for 30 dage fra datoen for offentliggørelsen af ​​din offentliggørelse. Dette bekræfter, at du overholder kravene til offentlig meddelelse. I affidavit, angiv at du er over 18 år og at din virksomhed er registreret i Orange County. Skriv navn og adresse på virksomheden og angiv navnet på den avis, der offentliggjorde din meddelelse. Inkluder offentliggørelsesdato og kopi af meddelelsen. Du kan få bevis for offentliggørelse fra avisen. Send affidavit og bevis til samme adresse, som du plejede at sende din ansøgning til.

Anbefalede