Hvordan man laver punktskrift

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Har du brug for at lave blindeskilt til din virksomhed, skole eller til andre formål? De fleste personer, der ikke kan læse eller bruge blindskrift, ved ikke, hvordan man skriver det heller. Dette kan gøre det vanskeligt at oprette punktskriftstegn. Der er dog tre måder, du kan lave Braille tegn, selvom du ikke kender punktskrift.

Lån eller køb en blindskrift labeler. Hvis du planlægger at lave mange punktskrifter i fremtiden, kan det være klogt at købe en blindskriftetiketter. Hvis du kun skal lave et punktskrift et eller et par gange, kan det være bedst at låne en fra en person, du kender.

Lav etiketten. Braille-etiketternes hjul indeholder punktskrift og trykte bogstaver og tal på den, så både personer, der kan og ikke kan læse punktskrift, kan bruge den. Spin hjulet, så det første bogstav i ordet du forsøger at lave er centreret på etiketten tape. Klem håndtagets etiket for at sætte brevet på båndet. Følg disse instruktioner for hvert brev, indtil du har lavet det ord, du vil lave med labeleren.

Riv den færdige etiket ud af Braille labeleren og læg den på skiltet eller den anden overflade, som du vil have, at punktskriftet skal vises, f.eks. Et toilettetegn, et rumnummer eller en postkasse.

For tegn, der er mere end et par ord, skal du finde en person, der ejer en Braille-forfatter og ved, hvordan man skriver på den. Hvis du bor i en større by, kan du eventuelt sende en annonce på Craigslist, der tilbyder at betale en person med en brailleforfatter for at lave et tegn til dig.

Lav dit tegn. Du skal bruge punktskrift eller et stykke tyndt plakat, hvor du skal skrive punktskriftet. Diktere til den person, der kender Braille, hvad du vil have tegnet at sige. Han eller hun kan bruge Braille-forfatteren til at skrive den til dig.

Sæt tilmeldingen, hvor du vil have den vist. Husk at placere det, hvor en person kan nå tegnet med sine fingre, så han eller hun kan læse punktskrift på siden.

Du kan også lave et tegn på din computer ved hjælp af et tekstbehandlingsprogram. Husk, at billeder og visuelle detaljer ikke oversætter til blindskrift og ikke rigtig betyder noget for folk der læser det.

Find en Braille-prægemiddel. Tjek dit lokale bibliotek for at se, om det sker at have en til offentlig brug. Større byer er mest tilbøjelige til at have brailleprægere i deres faciliteter. Alternativt kan du sende en annonce på Craigslist og spørge folk om de har en Braille-prægning, og i så fald, hvis de ikke ville have noget imod at udskrive et tegn, du lavede på din computer i blindskrift for dig.

Braille tegnet ved hjælp af Braille-prægeren. Hvis du har en Braille-prægning på dit lokale bibliotek, skal du bede bibliotekeren om hvordan du bruger det. Hvis nogen fra Craigslist tilbød blindskrift tegnet til dig med embosseren, vil han eller hun vide, hvordan man bruger det og vil nok gøre det for dig.

Sæt tilmeldingen på dit ønskede sted, husk at sætte det, hvor det kan nås og læses af synshandicappede og blinde personer.

Tips

  • Hvis nogen hjælper dig med at skrive et punktskrift eller lader dig bruge hans eller hendes Braille-prægemiddel, giver han eller hende lidt kompensation for hans eller hendes tid og service.

    Vær tålmodig, når du bruger en Braille-mærker. Nogle gange kræver det øvelse at lave perfekte etiketter til tegn.