Sådan får du hjælp til små virksomheder

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Sådan får du hjælp til små virksomheder. Internettet er den bedste kilde til hjælp med offentlige tilskud. De mest nyttige kilder til hjælp med offentlige tilskud til små virksomheder er de offentlige myndigheder selv. Den amerikanske regering Small Business Administration giver oplysninger om at få tilskud, selvom de ikke tilbyder mange tilskud. Individuelle stater og nogle lokalsamfund giver både tilskud og hjælp til tilskud til små virksomheder.

Gå til "Grants" -siden fra US Small Business Administration. Dette giver en liste over links til mange sider med tilskudsoplysninger. Selv om en række tilskud er til non-profit organisationer, udlånsinstitutioner og statslige og lokale myndigheder, er der også information til små højteknologiske virksomheder.

Se igennem US Government Grants site. Her finder du brugervejledninger til webstedet, en "Hjælp" sektion og links til statsagenturer.

Kontakt dit lokale eller lokale Small Business Development Center i USA. Du finder kontaktoplysninger til din lokale afdeling enten i den lokale telefonbog eller via en internetsøgning. Hvert center giver information og assistance til småfirmaer.

Forskning den økonomiske udvikling agentur i din egen stat eller provins. Hovedregeringssiden for din stat eller provins vil have forbindelser til udvikling, forretnings- eller finansiel bistand. Du skal muligvis indtaste søgeordene "virksomhedsbevillinger".

Tips

  • Pas på websteder, der lover gratis penge fra regeringen, efter at du har betalt et medlemsgebyr eller investerer i materialer uden en pengene tilbage garanti. Hjælp og information findes gratis på de offentlige hjemmesider.