Fax

Sådan opsætter du en Lexmark-faxmaskine

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Lexmark-faxmaskiner har en række funktioner - ikke kun kan du tilslutte den direkte til telefonstikket, men du kan tilslutte den til din telefonsvarer eller et computermodem. Under opsætningen kan du beslutte dig for sådanne muligheder som fejlkorrektion, papirstørrelse, og om du vil inkludere et footer med dine udgående faxer.

Grundlæggende opsætning

Slut din faxmaskine til stikkontakten.

Tilslut telefonledningen fra stikket til stikkontakten på Lexmark Fax Machine til telefonstikket.

Tilslut din telefon til din faxlinje som en normal telefonlinje, hvis du ikke har et håndsæt på din Lexmark Fax Machine.

Tilslut telefonledningen fra telefon- / telefonsvarerforbindelsen på faxmaskinen til telefonlinjen. Dette giver dig mulighed for at bruge faxlinjen til en normal telefonlinje.

Tilslutning til din telefonsvarer eller computermodem

Tilslut telefonledningen fra stikkontakten på faxmaskinen til telefonstikket.

Slut telefonlinjen fra telefon- / telefonsvareren på telefaxen til telefonsvareren eller computermodemet.

Slut telefonlinjen fra telefonsvareren eller computermodemet til telefonen.

Indstilling af dato og klokkeslæt

Tryk på "Fax" på kontrolpanelet.

Tryk på "Indstillinger", indtil Edit Date / Time vises i displayvinduet, og tryk på "Select".

Brug tastaturet til at indtaste den ønskede dato, og tryk på "Vælg" igen for at bekræfte tidsændringen.

Indstil faxopsætningsværktøjet

Gå til den mappe, der indeholder dine computerprogrammer, og vælg "Lexmark 4200 Series Fax Setup Utility". Klik på "Faxopsætningsværktøj".

Gå til fanen Send. Indtast dit navn og faxnummer. Du kan også angive hastigheden og kvaliteten af ​​udskriftsjobbet for udgående faxer, hvornår du skal scanne dokumentet, om du vil bruge fejlkorrektion og når du skal udskrive en faxbrugsrapport.

Gå til fanen Modtag. Vælg, om du vil tilføje en automatisk sidefod på hver side. Du kan også vælge automatisk at dimensionere indgående faxer, så de passer til papirstørrelsen, og om du vil sende en fax eller udskrive den.

Vælg fanen Forbindelse / Opkald for at vælge det antal gange, du vil have maskinen til at genoprette nummeret, hvis det ikke går igennem ved første forsøg. Du kan også vælge telefonlinjeformat, opkaldsforvalg, og om du vil have en særskilt ring til bestemte typer indgående faxer.

Vælg fanen Hurtigopkald for at tilføje, oprette eller redigere hurtigopkaldslisten og fanen Hurtigopkald for at oprette et gruppens nummer og navnet på hurtigopkald.