Hvad betyder koderne på en Walmart-kvittering?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Når du får en trykt kvittering i en butik, kan det føles som om du får et helt papirpapir. En kvittering indeholder en masse oplysninger om dit køb, herunder butik, betaling og produktinformation. Nogle detailhandlere, som Walmart, indeholder også koder på deres kvittering, der giver nyttige oplysninger og frynsegoder for deres kunder.

Tips

  • Nogle detailhandlere, som Walmart, indeholder også koder på deres kvittering, der giver nyttige oplysninger og frynsegoder for deres kunder. Ved at indsende koden nederst på en Walmart-kvittering til Savings Catcher inden for syv dage efter et køb, kan du finde ud af, om en lokal konkurrent har en lavere annonceret pris på en vare, du har købt. Hvis det gør det, kan du få refunderet forskellen for kvalificerede varer på et eGift-kort.

Besparelsesfanger

Savings Catcher er et program, der er unikt for Walmart, der lægger penge tilbage i en kundes tegnebog. Ved at indsende koden nederst på en Walmart-kvittering inden for syv dage efter et køb, kan du finde ud af, om en lokal konkurrent har en lavere annonceret pris på en vare, du har købt. Hvis det gør det, kan du få refunderet forskellen for kvalificerede varer på et eGift-kort. Kortet kan bruges til at gøre fremtidige køb hos Walmart.

De Walmart-kvitteringskoder, der er nødvendige for Savings Catcher, findes i bunden af ​​alle butikskvitteringer sammen med en stregkode. For at deltage skal du have en Savings Catcher-konto, der kan fås via internettet eller en mobilapp. For at indtaste dine Walmart-kvitteringskoder kan du scanne stregkoden eller skrive i de 20 numre, der findes direkte over stregkoden (TC-nummeret).

Indløsnings- og aktiveringskoder

Nogle spil eller software købt hos Walmart kræver digital aktivering til arbejde. Når du laver et køb i butikken, er denne indløsningskode placeret på den trykte kvittering. Hvis du foretager et køb via Walmart App, er koden i den digitale kvittering.

Koden er tydelig på kvitteringen, efter bogstaverne "ACTIVATION CODE." Koden skal indtastes, når du bliver bedt om af enheden, der kører dit spil eller software for at låse programmet op til brug.

Digital kvittering

Hvis du kan lide at holde en online rekord af kvitteringer i stedet for en voksende stak papirlister, kan du gøre det via Walmart app. Papir kvittering fra et køb i butikken indeholder en QR-kode, der ligner en firkant fyldt med sorte former. Ved at scanne enten QR-koden eller stregkoden, der findes på en Walmart-kvittering, kan du kopiere kvitteringen til en digital version, der er gemt i din konto til fremtidig reference.

Hvis du ikke kan scanne enten kode, kan du manuelt indtaste dine kvitteringsoplysninger i Walmart-appen. Denne Walmart-kvitteringsopsøgningsfunktion finder din kvittering og skaber en kopi af digital kopi.

Du kan altid få en digital kvittering i stedet for en papirkvittering, når du laver et køb hos Walmart ved at give dit mobilnummer ved check-out. Dette eliminerer trinnet med Walmart-kvitteringsopsøgning for at oprette en digital kvittering.