Sådan kontrolleres din 501 (c) (3) status

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis din organisation for nylig har indsendt en ansøgning som 501 (c) (3) - betegnelsen for en skattefrit charter - kan du undre dig over, om din ansøgning blev godkendt. Når du taler med afdelingen for interntjeneste, behandler din ansøgning muligvis ikke en mulighed, men der findes andre metoder, som kan hjælpe dig med at kontrollere din 501 (c) (3) status.

Elementer du skal bruge

  • Internetadgang

  • Computer

  • Telefon

Gå til hjemmesiden for Internal Revenue Service (reference 1) og klik på "velgørenhedsorganisationer og non-profits." Når du har valgt denne mulighed, vil den bringe dig væk fra hjemmesiden til siden "velgørenhedsorganisationer og non-profits". Til venstre er der en liste over emner, herunder "Søg efter velgørende organisationer." Klik på denne mulighed, og du vil igen blive omdirigeret til en søgeside.

Klik på "Søg nu" på søgen efter velgørenhedsside. Du får nogle få forskellige søgeindstillinger, herunder navnet på organisationen baseret på et eller alle ordene, placeringen og endda fradragsretskoden. Hvis du vælger at søge resultater med fradragsregler, skal du vælge "5" for velgørende nonprofitorganisationer.

Vælg "Søg", når du har indtastet informationen navn på organisationen og byen eller staten. Du bliver sendt til en ny side. Du kan derefter søge gennem listen over skattefritagne organisationer, der er opført på IRS hjemmeside. Listen genereret kan være omfattende, så du kan muligvis søge efter baseret på by eller tilføje i andre søgeparametre ved at starte en ny søgning.

Tips

  • Husk, at det kan tage flere dage for IRS at opdatere hjemmesiden. Denne liste bruges ofte til potentielle donorer til at sikre din organisations gyldighed inden donation. Du kan også ringe til IRS for at se, om en organisation er skattefritaget ved at kontakte 1-877-829-5500.

Advarsel

Gennemgangsprocessen for en IRS 501 (c) (3) bestemmelse kan tage flere uger i flere måneder, så undgå at ringe eller søge inden tre måneder efter indgivelse til IRS.