Sådan opretter du en nyhedsbrev til e-mail

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Sådan opretter du en nyhedsbrev til e-mail. Brug dit emailprogram til at sende dit nyhedsbrev. Email er en fantastisk måde at nå mange mennesker på én gang. Lav et nyhedsbrev fyldt med nyttige oplysninger og send det til folk på din mailingliste. Følg disse trin for at oprette et e-mail-nyhedsbrev.

Elementer du skal bruge

  • Computer med internetforbindelse

  • E-mail

  • Ordbehandlingsprogram

Skriv dit nyhedsbrev titel og websted navn øverst på siden. Følg dette med fed overskrifter og korte informative afsnit. Brug punktlister, så læsere kan scanne siderne hurtigt for at få oplysninger. Giv links til andre sider eller andre websteder til læsere, der ønsker mere information.

Tilpas nyhedsbrevet ved hjælp af en venlig, konversationstone. Medtag dit billede og dit navn. Kend dit publikum godt.

Hold nyhedsbrevet kort, klart og til det punkt. Sørg for, at dit nyhedsbrev er informativt, men alligevel let at læse. Angiv opdateret information.

Tilby noget til kunderne for at holde dem læsende dit nyhedsbrev. Du kan omfatte jobledninger, produktoplysninger, henvisninger eller artikler til vejledning. Inkluder sektioner som Nyheder, Tips, Hvordan og Jobledninger.

Brug Microsoft Word eller Publisher til at oprette dit nyhedsbrev. Du kan bruge skabeloner eller oprette dit eget format. Kopiér dem ind i kroppen af ​​din email. Brug almindelig tekst e-mail eller brug en online nyhedsbrev tjeneste.

Inkluder et afmeldingslink nederst eller dit nyhedsbrev. Påmind abonnenter om, at de kan til enhver tid afmelde dig, og at du kun sender nyhedsbrevet, fordi det blev anmodet om.

Brug en listeleder eller sammenlægningsværktøj til at sende mange e-mails på én gang. Send nyhedsbrevet til kunder regelmæssigt. Nyhedsbrevet kommer i deres indbakke, men det er ikke som reklame, fordi kunden abonnerer på dit nyhedsbrev.

Tips

  • Brug et ensartet format for hvert problem.