Hvordan virker en Pitney Bowes Mailing System?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Fungere

Pitney Bowes mailing systemer er designet til at gøre postbehandling enkel og effektiv. Postsystemer kombinerer inkjetudskrivning med portobehandling, så en enhed kan mærke og stemple flere stykker post. Derudover er Pitney Bowes i stand til at holde styr på mængden af ​​porto brugt på flere forskellige konti, hvilket giver mulighed for enkel regnskabs- og omkostningsrapportering.

Ved at beregne og anvende den nøjagtige mængde porto, der kræves på hvert stykke post, hjælper postsystemer med at spare penge ved at sikre nøjagtighed. Systemet hjælper med at eliminere gætteri vedrørende porto, hvilket resulterer i betydelige besparelser over tid.

Porto

For at beregne og anvende de korrekte portokurser bruger Pitney Bowes systemer digitale skalaer. Denne skala er i stand til at veje bogstaver og små pakker op til fem pund. Når brevet er korrekt, bliver porto automatisk beregnet.

For at eliminere den tidskrævende manuelle opsummering af postrenter er Pitney Bowes-systemer i stand til at tjekke aktuelle satser automatisk. Dette opnås via en onlineforbindelse til US Post Office. Systemet understøtter flere forskellige postkategorier, lige fra første klasse til international. Når postrenter ændres, meddeles systemet og opdateres elektronisk.

Trykning

Når den korrekte mængde porto er blevet beregnet, er et Pitney Bowes mailing system klar til at udskrive. Den indbyggede inkjet printer er i stand til at udskrive begge adresser og et trykt stempelkode. Dette trykte frimærke eliminerer behovet for at købe og anvende separate klæbende frimærker.

Dette tryksystem gør det muligt at adressere breve og stemplet med en hastighed på op til 40 konvolutter pr. Minut. Adresser kan fås fra en mailingliste eller database, der gør det muligt at tilpasse hvert brev. En automatisk fugter hjælper med at gøre bogstaver nemme at forsegle og sende.

Anbefalede