Hvad er funktionerne i Clearing Checks Department i en bank?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Bankerne behandler checks, som kunderne indskyder hos dem. En bankens kontrolafdeling afklarer kontrollen. Brugen af ​​papirchecks erstattes af brug af elektroniske betalingsmetoder, ifølge Federal Reserve Bank of New York, og antallet af checks, der er skrevet i USA, er faldet siden midten af ​​1990'erne. Hvorvidt en check behandles som en papirkontrol eller behandles elektronisk, men en banks funktion ved clearing af kontrollen forbliver den samme.

Samme bankchecks

Disse checks, kaldet "on-us" checks, deponeres hos og tegnes på samme pengeinstitut. Disse udgjorde 20 procent af de kontroller, der blev betalt i 2006, ifølge Federal Reserve Bank of New York. For at rydde "on-us" -checks foretager en banks check clearing afdeling de rigtige poster på sine bøger for at kreditere indskyderens konto og debitere betalers konto.

Interbankcheck

Disse er checks, der er deponeret i og trukket på to forskellige banker. Disse former for checks tegnede sig for 80 procent af kontrollerne betalt i 2006, ifølge Federal Reserve Bank of New York. For at rydde disse interbankchecks kan en banks check clearing afdeling præsentere kontrollen direkte til banken. Kontoen er trukket på eller videresendt til en korrespondent for indsamling. Det kan også udveksle kontrollen med en gruppe af banker, der deltager i et clearinghouse arrangement. Eller det kunne sende checken til en Federal Reserve Bank for indsamling.

Elektronisk behandling

I de seneste år er antallet af papirchecks trukket ned, og flere elektroniske betalinger bliver brugt. Ved elektronisk behandling behøver bankerne ikke at transportere og behandle papirkontrol. Baseret på denne tendens reducerer Federal Reserve Banks antallet af steder, hvor de behandler papircheck. Bevægelsen til elektronisk kontrolbehandling har fået træk med Check Clearing for 21st Century Act of 2004. Denne handling introducerede begrebet en erstatningskontrol, som er en papirkopi af forsiden og bagsiden af ​​en check, der er den juridiske ækvivalent af original papirtjek. 2004-loven gjorde det muligt for bankerne at behandle kontroller elektronisk, med den bestemmelse om, at hvis de er i færd med at rydde den kontrol, de møder en institution, der kræver en papircheck, giver de den en erstatningskontrol.