Hvad er en finansiel finansieringsklausul?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et statsligt organ kan placere en finansiel finansieringsklausul i en lejekontrakt, hvori det hedder, at det offentlige agentur har mulighed for at bryde lejemålet, hvis det ikke modtager pengene til at udbetale leasingbetalingen gennem bevillingsprocessen. Regeringsorganet skal beslutte, om det er sandsynligt at anvende denne mulighed for at annullere lejekontrakten for at registrere lejemålet på årsregnskabet korrekt.

Sandsynlighed

Normalt giver skattefinansieringsklausulen simpelthen statsforvaltningen en sikkerhedsforanstaltning, der eliminerer risikoen for, at den skal betale høje afbestillingsgebyrer. Regeringen har normalt ikke til hensigt at udøve lejemålet og mister retten til at bruge ejendommen. Ifølge staten South Carolina-webstedet, hvis det offentlige agentur normalt laver alle leasingkontrakter på kontrakter, der indeholder denne bestemmelse, bør den ikke registrere lejekontrakten som en annullerbar lejekontrakt.

Leasing Klassifikation

Fastlæggelsen af, om en lejekontrakt kan annulleres, er vigtig, fordi den påvirker, om agenturet registrerer lejekontrakten som en operationel leasing eller en kapitalleasing. For agenturet til at optage en kapitalleasing på sine bøger, hvilket svarer til et køb på kredit, må det ikke være usandsynligt, at lejekontraktion vil finde sted. Hvis agenturet annullerede tidligere lejemål, rapporterer det en operationel leasing, som agenturet rapporterer mere som en lejeaftale i stedet.

Budgetgodkendelse

Finanspolitisk finansieringsklausul kan påvirke budgetgodkendelsesprocessen. Et statsligt organ skal vise, at dets budget allokerer tilstrækkelige penge til at foretage betalingerne for hele lejeperioden for en kapitalleje, ifølge National Oceanic and Atmospheric Administration. Hvis en lejekontrakt indeholder en finanspolitisk finansieringsklausul, og det offentlige agentur sandsynligvis vil udøve denne bestemmelse, kan det offentlige agentur underskrive lejekontrakten med kun nok penge til at foretage betalinger for det første år plus eventuelle gebyrer for tidlig aflysning.

gæld

Den finanspolitiske finansieringsklausul kan påvirke, om det offentlige agentur rapporterer om gæld. Med en kapitallejekontrakt køber det offentlige agentur en ejendom, såsom en ny bygning, og det skal straks registrere hele pantet på bygningen som gæld. Med en operationel leasingkontrakt kan agenturet blot rapportere sine leasingydelser som driftsomkostninger, så det behøver ikke at optage en stor del af gælden på sin balance.