Fax

Sådan åbner du en elektronisk lås

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Elektroniske lås giver brugerne mulighed for at udnytte flerscifrede koder, der giver adgang til sikrede værdigenstande. En elektronisk lås kører typisk med batteristrøm og har et tastatur, der bruges til at indtaste serienummer eller bogstaver. Du kan åbne en standard elektronisk lås hurtigt og nemt, hvis du har koden.

Tryk på Enter-knappen på det elektroniske låse tastatur. På de fleste elektroniske låse lyser en grøn prik og et bip lyder, hvilket betyder at låsen er klar til at indtaste koden.

Tryk på cifrene i kombinationskoden på tastaturet en ad gangen. Pause mellem trykket på hvert ciffer i koden for at lade låsen behandle nummeret.

Tryk på Enter-knappen igen på tastaturet for at angive, at du har indtastet den fulde kombinationskode. På nogle elektroniske låse trykker du ikke på Enter igen; i stedet skal du trykke på Afslut-knappen.

Træk håndtaget på sikkerheden eller tag stålbjælken ud af låsen for at få adgang til dine værdigenstande.

Tips

  • Ovennævnte trin opererer mest elektroniske låse. Nogle låse virker forskelligt. Se brugervejledningen til din elektroniske lås, hvis ovenstående trin ikke virker for dig. Hvis du ikke hører bip, når du trykker på knapperne, kan batterierne i din elektroniske lås være døde. Hvis det er tilfældet, skal du udskifte batterierne med nye.

Anbefalede