Sådan Bill for små motor reparation

Anonim

Behandle fakturering til små motorreparationer som en prioritet for din virksomhed. Fakturering til små motorreparationer har to hovedkomponenter: (1) at udfylde en nøjagtig faktura, og (2) bestemme hvilken sats der skal opkræves. Du ønsker at være korrekt, så dine kunder har tillid til din ekspertise. Vælg omhyggeligt dine priser, så selv om kunderne ser dig som retfærdige, kan du tjene penge.

Vælg, hvordan du skal fakturere. Ønsker du at opkræve en fast sats for reparationer (for eksempel er en transmissionsspoling en fast pris), eller foretrækker du at opkræve en timesats?

Ring til auto reparation butikker og bede om deres priser. Du vil være konkurrencedygtig med de andre reparationsfaciliteter, der ligger i nærheden af ​​dig.

Skriv ned din sats, uanset om den er pr. Time eller pr. Jobtype. Har en sæt liste over satser, så du konsekvent fakturerer det samme beløb til hver klient.

Opret en fakturaformular. Du kan finde mange gratis skabeloner på internettet. Sørg for, at din form passer til din faktureringsstil, og det giver et sted at optage bestemte job eller timepriser.