Top 10 rentable drivhusafgrøder

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Kønne gartnere kan tjene penge på at dyrke de rigtige drivhusafgrøder. Vælg frugt og grøntsager, der er relativt enkle at vokse og beskære godt for at maksimere overskuddet. Vælg sorter, der vil afgrøde kontinuerligt, når du høster dem. Landmændsmarkeder og lokale uafhængige butikker og restauranter vil sandsynligvis være dine bedste kunder, så se at se, hvad der er efterspurgt lokalt.

Let at dyrke

Tomater står øverst på listen for let at dyrke drivhusafgrøder. Vælg en højbeskæring sort som Heirloom, som modner tidligt for at maksimere overskuddet. Peber og chili vokser godt i drivhuset og blomstrer sammen med tomatplanter. Begge er efterspurgte som friske ingredienser, men du kan nemt bevare dem, hvis afgrøder er for høje til at sælge på en gang.

Hvidløg, Løg og Shallots

At dyrke disse skarpe pærer i drivhuset vil give dine afgrøder en start i foråret. Du kan dyrke dem på drivhusgulvet og maksimere pladsen til andre afgrøder. Du kan flytte dem udenfor, når vejret forbedres.

Urter

Mange urter kan dyrkes quikly fra frø i drivhuset, potte de kan sælges som planter til et væsentligt overskud. Fuldt voksede urter kan tørres og sælges om vinteren. Vælg hurtigt voksende basilikum, koriander, parsely og mynte til gode overskud. Disse er alle populære urter, der vil sælge godt.