Sådan kontrolleres en non-profit status

Anonim

Der er mange typer nonprofitorganisationer, der arbejder for forskellige uddannelsesmæssige, religiøse, videnskabelige og velgørende mål. Nogle af disse organisationer er mere velkendte end andre. Hvis du er interesseret i at arbejde med en organisation ved at donere varer eller dine tjenester, kan du kontrollere organisationens non-profit status for at være sikker på, at det er en rigtig velgørende organisation. Internal Revenue Service (IRS) giver et non-profit status søgeværktøj.

Log på webstedet for intern indtjeningstjeneste. Vælg fanen "Charities and Non-Profits" øverst på websiden. Dette vil tage dig til hjemmesiden, der indeholder skatteoplysninger og for velgørende organisationer og andre almennyttige organisationer.

Vælg linket "Søg efter velgørenhed" på venstre side af websiden. Klik på knappen "Søg nu". Indtast dine søgeord i det relevante felt. Du kan søge efter organisationen ved at indtaste sit navn i det relevante felt, og du kan søge efter by og stat. Klik på "Søg" knappen for at hente dine søgeresultater.

Læs dine søgeresultater. Dine søgeresultater skal indeholde organisationens navn, dets placering og dets fradragsretskode, som varierer fra et til seks. Fradragskoden er et kodningssystem, som IRS bruger til at identificere hver organisation opført efter type og begrænsning på fradragsberettigelsen af ​​velgørende bidrag til organisationen. For eksempel, hvis en velgørenhed har et nummer fire fradragsret, er det et privat fundament, generelt med en reduktion på 30 procent fradrag. Hvis organisationen ikke har en fradragskode ved navn, så er den en offentlig velgørenhed med en begrænsning på 50 procent fradrag. Fradragsberegningen udgør det højeste, du kan trække fra din bruttoindkomst til velgørende bidrag for det pågældende år.