Sådan korrekt adresse en forretningsbrev

Anonim

Adressering af et forretningsbrev korrekt er vigtigt at fremstå som professionel og skabe en solid start på et brev. Et forretningsbrev adresseret forkert viser, at forfatteren enten er doven eller uuddannet. Et forretningsbrev er ikke som at skrive et brev til en ven og bør behandles forskelligt. Erhvervsbreve følger altid et format, der er let at replikere efter at have skrevet en eller to. Gem forretningsbrevet til din computer og erstat oplysningerne for at oprette en skabelon til fremtidige bogstaver.

Skriv afsenderens adresse og modtagerens adresse i en 12-punkts skrifttype i en letlæselig skrifttype som Times New Roman. Programmer som Microsoft Office tilbyder en brevguide og skabeloner med korrekt formatering. I Microsoft Office 2010 skal du vælge "File" -knappen og derefter klikke på "Ny" og enten oprette et nyt brev eller åbne en skabelon.

Brug firma brevpapir, der indeholder dit navn og adresse for at skrive brevet. Hvis der ikke findes brevpapir, skal du skrive din komplette adresse rettet mod venstre øverst i brevet, herunder gadenavn, by og postnummer.

Skriv datoen to inches fra toppen, justeret til venstre. Hvis du bruger firmaets brevpapir, vises datoen under brevpapiret. Hvis du bare skriver din adresse, går datoen direkte under din adresse. Hvis du skriver brevet i løbet af et par dage, skriv den dato, hvor brevet var færdigt. Skriv ud måneden og medtag året. For eksempel vil et brev skrevet den 30. juni 2009 være dateret 30. juni 2009.

Skriv modtagerens adresse under datoen, venstre berettiget. Medtag den specifikke titel og navn for den person, du skriver. Skriv adressen i US Postal Service-format.

Skriv en hilsen under adressen. Dette er normalt Kære (den person, der blev brugt i adressen). Skriv kun til personens fornavn, hvis du kender dem godt, ellers skal du bruge Mr., Fru, Fru eller Dr. Hvis du er usikker på personens køn, skriv kun personens for- og efternavn. Brug "til hvem det kan bekymre sig" som hilsen, hvis du ikke har et bestemt navn til modtageren. Brug en kolon efter hilsen.