Fax

Sådan oprettes etiketter til Avery 8160

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Uanset om du laver etiketter til en sneglepost eller en forretningskorrespondance, kan Avery 8160-etiketten prale af standarddimensionerne - 1 tommer med 2,63 tommer - set i de fleste udskrivningsprogrammer. Disse dimensioner producerer en side med 30 etiketter (tre kolonner på 10 stykker), som kan udskrives på mange firmaers klæbende etiketpapir. Der er ikke behov for at betale for dyre etiketter, når du med en række forskellige computerprogrammer kan udskrive dine egne Avery 8160-etiketter på din computer.

Elementer du skal bruge

  • Microsoft Word

  • Microsoft Publisher

  • Adobe Photoshop

Brug af Word

Åbn Word og klik på "Tools", derefter "Letters and Mailings" og vælg "Konvolutter og etiketter."

Klik på billedet af etiketten nederst til højre, hvilket åbner vinduet "Label Options". Rul ned til Avery 8160, klik på den, så den er fremhævet, klik på "OK", og klik derefter på "Nyt dokument." En side med adskilte etiketter vises på siden.

Indtast din adresse eller andre oplysninger på øverste venstre etiket, og brug derefter tekstværktøjslinjen øverst på siden for at vælge en skrifttype, størrelse og farve.

(Valgfrit) Klik på "Indsæt" -menuen, og klik derefter på "Billede" og "Clip Art." Skriv et ord i feltet "Søg efter", som f.eks. Kat, cupcake eller fodbold. Rul gennem den resulterende liste og dobbeltklik på et billede. Træk det på plads på etiketten.

Blokér og kopier alt på etiketten med musen. Højreklik og vælg "Kopier", og klik derefter på din mus i den næste etiket. Højreklik og vælg "Indsæt". Gentag for at indsætte i de andre 28 etiketter på skærmen.

Brug af Publisher

Åbn Publisher og vælg "Publications for Print." Klik på "Labels" og rul gennem de forudindstillede muligheder for Avery 5160 (disse etiketter har samme størrelsesorden som 8160). Dobbeltklik på en etiket, for at den vises i dit arbejdsområde.

I venstre rude vindue skal du klikke på "Flere" siden under "Kopier pr. Ark." Dette betyder at du udskriver de 30 etiketter i stedet for kun en. Indtast dine kontaktoplysninger over den forudindstillede pladsholdertekst.

Klik på linket "Skabeloner" i ruden "Labelindstillinger", og vælg derefter en skrifttypefamilie for etiketten. Dobbeltklik på et skrifttypeskema, og etiketten opdateres automatisk.

Klik på linket "Farveordninger" i ruden "Labelindstillinger", og vælg derefter et farveskema. Dobbeltklik på en ordning, og etiketten opdateres automatisk.

Brug af Photoshop

Åbn Photoshop og klik på "File", og vælg derefter "Ny". Navngiv filen "MyLabel" og indstil bredden til 2,63 tommer og højden til 1 tommer. Skift "Mode" til "CYMK Color" og "Contents" til "White". Klik derefter på "OK" knappen.

Klik på "View" og "Fit on Screen." Dette vil ikke øge størrelsen af ​​din etiket, det giver dig bare mere plads til at designe.

Klik på værktøjet "Tekst", der ligner en "T" på paletten "Værktøjer" på venstre side af skærmen. Bemærk en ny værktøjslinje øverst på skærmen. Vælg din skrifttype, farve og størrelse, og klik derefter i feltet "MyLabel" og indtast dine etiketoplysninger.

(Valgfrit) Klik på "Paintbrush" -værktøjet på paletten "Værktøjer", og vælg derefter en farve fra "Color Picker" og træk nogle farvede accenter på din etiket.