Hvordan man angiver en kandidatgrad på et visitkort

Anonim

En kandidatgrad er en uddannelsesmæssig præstation, der kræver mange års gymnasial uddannelse og dedikation.Selvom kandidatuddannelserne ikke traditionelt er blevet noteret på visitkort, er praksis blevet mere acceptabel gennem årene. Som en tommelfingerregel skal du kun nævne din grad, hvis den er relateret til dit erhverv.

Bestem om din kandidats grad er relateret til dit erhverv. Hvis du arbejder i erhvervslivet, er en MBA for eksempel direkte relateret til dit erhverv. En kandidatgrad i kreativ skrivning er imidlertid ikke direkte relateret til en karriere inden for pleje.

Placer initialerne på dit uddannelsesprogram efter dit navn på dit visitkort adskilt af et komma. De initialer skal være i alle store bogstaver uden perioder efter bogstaverne. For eksempel vil en kandidatgrad i Business Administration blive noteret som en MBA. En kandidat i ledelse af gæstfrihed ville blive forkortet som en MMH. Brug forkortelsen, som svarer til din grad.

Spell ud uddannelsen under dit navn, hvis det er et ualmindeligt program, der måske ikke genkendes af dets initialer, eller hvis du foretrækker at have programnavnet skrevet ud. Skriv navnet på din grad direkte under dit navn med en mindre skrifttype. Du behøver ikke at indeholde det år, graden blev opnået.