Hvad er den gennemsnitlige pris for en annoncetype i en avis?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

I annonceret reklame søger en kunde aktivt en annonce, der er opført under en overskrift eller klassifikation. Denne form for reklame fungerer godt for tjenester, rekruttering og varer til salg, fordi reklamen er let at finde.

Vælg din avis

En klassificeret annonce skal nå sit målmarked for at få svar. Når den produkt eller tjeneste, der annonceres, er specialiseret, kan en nichepublikation bestride en højere pris end en generel publikation. Hvis et produkt har en bredere appel, er antallet af papirer, der sælges eller læses, vigtigere. For eksempel koster en fem-line-annonce i "The New York Times" i øjeblikket $ 301,60. Prisen er relativt høj, fordi publikationen har en høj omsætning (i øjeblikket 1.121.057).

Gratis og Online Aviser

Nogle aviser sælges simpelthen for deres reklameindhold, og mange flere er tilgængelige online. Annoncer i disse papirer er mindre læst, så annoncen koster mindre. For eksempel tilbyder US Newspapers-reklamer 25 ord i 47 gratis New York-dagblade til 595 dollar.

Gennemsnitlige omkostninger

Hvis du planlægger at annoncere, er det vigtige ikke prisen pr. Linje eller per ord, men hvor mange mennesker vil sandsynligvis reagere på din annonce. Tænk nøje på dit målmarked - læsernes geografiske placering, alder, køn og interesser. Den mest effektive annonce er ikke nødvendigvis den dyreste eller billigste; så i stedet for at kigge simpelthen for omkostninger, se efter den publikation, der passer bedst til dine behov.