Sådan starter du en eneste ejendom i Texas

Anonim

At starte en eneste ejendomsret i Texas er den enkleste og mindst dyre type enhed at danne i staten. En eneste ejendomsret i Texas starter, når en enkelt person beslutter sig for at gå i forretning. I modsætning til andre typer forretningsenheder, er enmansindehaverne i delstaten Texas ikke forpligtet til at indsende dokumenter med staten eller betale arkiveringsgebyrer for at begynde at drive virksomheden. Da en eneboliger i Texas ikke har en separat identitet fra ejeren af ​​virksomheden, vil Texas-enmansindehaveren være personligt ansvarlig for forretningssager, gæld og andre forpligtelser.

Vælg et navn til eneboligeren. En Texas-enhedsvirksomhed vil automatisk påtage sig ejers juridiske navn. En eneste indehaver i Texas, der ønsker at operere under et firmanavn bortset fra hans personlige navn, skal registrere et antaget firmanavn med amtskonsulentens kontor, hvor den eneste ejendomsret er placeret. Brug af et antaget firmanavn er ikke et krav om at starte en enebolig.

Bestem navnet tilgængelighed. En Texas-enhedsindehaver, der vælger at operere under et antaget firmanavn, skal sørge for, at det valgte firmanavn er tilgængelig til brug. Staten Texas tillader ikke to virksomheder at dele det samme navn. Desuden kan brugen af ​​et andet virksomheds firmanavn føre til retssager, der for tidligt kan afslutte Texas-enhedsvirksomheden. Gennemfør en online-navn tilgængelighedskontrol ved hjælp af Texas Secretary of State hjemmeside. Kontakt amtskonsulentens kontor, hvor Texas-enhedsvirksomheden opererer for at afgøre, om det antagne firmanavn er registreret af et andet firma. Gennemse telefonbogen for at sikre, at ingen andre lokale virksomheder bruger dit forventede firmanavn i øjeblikket.

Angiv det antagne firmanavn med amtskonsulentens kontor, hvor Texas's eneboliger er placeret. Giv enes ejer navn, adresse og telefonnummer. Angiv, hvor længe du har brugt det antagne firmanavn. Skriv den antagne virksomheds navn ansøgning. Betal eventuelle gældende arkiveringsgebyrer. Gebyret til at indgive et antaget firmanavn i Texas kan variere afhængigt af det amt, hvor arkiveringen finder sted.

Få licenser og tilladelser. Enlige indehavere i Texas er forpligtet til at få en erhvervslicens fra amtskonsulentens kontor, hvor den eneste virksomhed ejer. Andre tilladelser og tilladelser, som enmansvirksomheden måtte have, vil variere alt efter virksomhedens art. For eksempel vil enmanshavere i Texas, der leverer regnskabstjenester, være forpligtet til at opnå den relevante udstedte erhvervstilladelse. Enlige indehavere i Texas, der sælger varer, vil blive forpligtet til at få et salg og brug skattelicens fra Texas Comptroller of Public Accounts. Kontakt amtskonsulentens kontor, hvor Texas's eneboliger er placeret for at afgøre, hvilke lokale licenser og tilladelser der kræves for lovligt at drive virksomheden.