Lejeaftale Vs. Service kontrakt

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Lejekontrakter og servicekontrakter beskriver to forskellige ting. Den førstnævnte er ejeren af ​​et fysisk aktiv, der accepterer at lade nogen andre bruge det i bytte for et gebyr; sidstnævnte er en person med en færdighed, der accepterer at bruge denne færdighed til en anden i bytte for et gebyr.

Leje

Lejekontrakter henviser til ejendomme som huse, lejligheder, kontorer og fabrikker, men de kan også henvise til udstyr som biler, lastbiler og computere. Dybest set kan de henvise til alt, hvad en person ejer, som en anden person vil bruge. Du kan teoretisk leje nogen et papirhåndklæde, brødrister eller kop, hvis de var parate til at betale dine månedlige gebyrer.

Service kontrakt

Hvor en lejekontrakt refererer til aktiver, refererer servicekontrakter til tjenester. I dette tilfælde betaler en person en anden person til at udføre en tjeneste for dem - tømrere, rørfirmaer, cateringfirmaer og it-fagfolk er blot nogle få eksempler på servicekontraktarbejdere.

Service Kontrakt Klarhed

Hvor en lejekontrakt er meget klar, fordi det er et fysisk aktiv, er en servicekontrakt lidt anderledes. Hvis du lejer en computer i 12 måneder, skal ejeren bare give dig computeren og samle hans betalinger. Men hvis du aftaler nogen til at servicere din computer i 12 måneder, skal du sørge for at definere alt - hvilken service han leverer, hvilke kriterier hans servicekvalitet vil blive bedømt af, og hvornår det skal gøres. Dette skyldes, at du skal tildele materielle kvaliteter til immateriel service.