Sådan kontrolleres et kreditkortnummer for at bekræfte det bliver ikke stjålet

Anonim

Som købmand, der behandler kreditkort, kan du lejlighedsvis krydse stier med en bedrager. En bedrager stjæler et andet persons kreditkortnummer og bruger det til at foretage køb. De fleste bedragerier vil forsøge at bruge et stjålet kreditkortnummer, før kortets ejer indser, at det er stjålet. Selv om der er en række ting, du kan gøre for at beskytte dig mod svigagtige køb, er der kun få måder at kontrollere, at kortet ikke er stjålet.

Anmodning om at se kundens offentliggjorte foto-id, hvis det er en personlig transaktion. Når du kontrollerer id'et, skal du være sikker på at navnet på ID'et matcher navnet på kreditkortet.

Forsøg på at behandle kreditkortet ved at skubbe det gennem et POS-system (salgssted) eller ved at opnå tilladelse via en betalingsgateway. Når et kort bliver stjålet, rapporterer kortets ejer generelt kortet til kreditkortselskabet. Kreditkortselskabet placerer derefter en advarsel på kortet, der angiver, at den er stjålet. Du vil se denne advarsel, når du forsøger at behandle kortet, hvis kortet er blevet rapporteret stjålet.

Ring til telefonnummeret på bagsiden af ​​kortet. Rådgive kundeservicemedarbejderen om, at du vil bekræfte, om kreditkortet er blevet stjålet. Giv hende kreditkortnummeret for at bekræfte kortets status.

Anmod om CVC-koden, der findes på bagsiden af ​​kreditkortet. For at få denne kode skal den enkelte have adgang til kreditkortet. Hvis den enkelte ikke kan levere CVC-koden, er det sandsynligt, at han forsøger at bruge et stjålet kreditkortnummer.