Fax

Sådan finder du en liste med et telefonnummer

Anonim

Måske har du brug for en fortegnelse over oplysninger (som navn og adresse) for en person, virksomhed eller organisation, men alt du har er en mobiltelefon eller landlinjenummer. Heldigvis er der ressourcer, fra omvendte mapper til søgemaskiner, som du kan bruge til at finde flere oplysninger, f.eks. Et navn eller en adresse, til det pågældende telefonnummer. De fleste af disse ressourcer er gratis.

Se det i en omvendt katalog. En omvendt mappe (også kaldet et krydsoversigt) indeholder oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og andre identifikatorer. Dit lokale bibliotek opretholder omvendte mapper til din region, der ofte går tilbage et årti eller mere. Bed din referencebibliotekar for at hjælpe dig med at finde disse mapper. Kig op et telefonnummer med dets præfiks (de tre første cifre, f.eks. 303).

Brug 411.com til en omvendt amerikansk telefonnummer søgning. 411.com tilbyder gratis telefonnummersøgninger, også kaldet Reverse Number Search, der søger i USA offentliggjorte telefonlister ved hjælp af en persons navn eller virksomhed.Gå til 411.com, tryk på fanen "Reverse Phone" øverst på siden, indtast telefonnummeret og tryk på "Søg" knappen.

Brug Canada411.ca til et omvendt Canada telefonnummer søgning. Canada411.ca søgninger offentliggjorde Canada-telefonlister over en persons navn eller forretning. Gå til Canada411.ca. På venstre side af skærmen skal du gå til "Find a Person" eller "Find a Business" boksen, og under boksen trykker du på "Reverse Lookup" fanen, indtast telefonnummeret og tryk på "Find" knappen.

Gennemfør et omvendt nummer søgning. Der er forskellige gratis søgemaskiner, såsom Pipl, der tilbyder reverse telefonnummer søgninger. Gå til Pipl.com, tryk på "Telefon" linket, indtast nummeret og tryk på "Søg" knappen. Resultaterne vises som links til websteder, blogs og andre online-dokumenter, hvor dette nummer vises. For at finde oplysninger (f.eks. Et navn eller en adresse), der er knyttet til det pågældende nummer, skal du gennemse indholdet online. Hvis nummeret f.eks. Vises på et websted, skal du klikke på det pågældende link og gennemse dets indhold for et navn, en adresse eller andre oplysninger, der er relevante for det pågældende telefonnummer.

Find et navn til en mobiltelefon eller upubliceret nummer. Telefonens abonnents navnebase (se Referencer) ser op abonnentnavne til både mobiltelefonnumre og upublicerede landlinjenumre for $ 14.95 (ingen gebyr, hvis der ikke findes noget navn).