Tildeling af interesseaftale

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Mange forretningsenheder, såsom partnerskaber og aktieselskaber, fordeler brøkdelingsejerskabsinteresser, der medfører ret til overskud og forvaltningsmyndighed. Disse interesser kan sælges, selv om vilkårene for overførsel varierer alt efter hvilken type enhed der er involveret. I nogle tilfælde skal transaktionen overholde den amerikanske værdipapirlovgivning.

Tildelte rettigheder

En fest med interesse for en forretningsenhed som et partnerskab eller en LLC har flere forskellige typer rettigheder og kan tildele dem alle, underlagt lovmæssige begrænsninger i visse jurisdiktioner. Disse rettigheder omfatter retten til forretningsfortjeneste, retten til uddeling af resterende aktiver, når virksomheden opløses, stemmeret om selskabsbeslutninger og forvaltningsmyndighed. Hvis der findes en partnerskabsaftale eller LLC-driftsaftale, kan erhververen være forpligtet til at blive part i aftalen som en betingelse for at modtage interessen.

Begrænsninger

Tildeling af interesse for et partnerskab eller LLC reguleres generelt af partnerskabsaftalen, fordi statslove giver partnere en betydelig fleksibilitet ved fastsættelsen af ​​vilkårene for en opgave. En populær begrænsning, der er indeholdt i mange partnerskabsaftaler, er kravet om, at partneren først skal tilbyde interessen for hver partner, inden han udpeger en generel partnerskabsinteresse til en ekstern part. Hvis hver partner nægter tilbuddet, kan partneren overføre sine interesser til en ekstern part på vilkår, der ikke er mere gunstige end det tilbud, som partnerne nægtede. Sådanne vilkår omfatter pris, betalingsbetingelser og rettigheder. Hvis tildelingsaftalen indeholder vilkår, der strider mod vilkårene i partnerskabs- eller LLC-aftalen, vil det ikke blive fuldbyrdet af en af ​​parterne.

Forordning D og begrænsede partnerskabsinteresser

En begrænset partnerskabsinteresse i et aktieselskab betragtes som en sikkerhed i henhold til føderal lovgivning, og tildeling af en sådan interesse skal være i overensstemmelse med Securities and Exchange Commission (SEC) reglerne. For at tildele interessen skal tildeleren enten registrere renterne hos SEC, en byrdefuld proces, der kan koste flere hundrede tusinde dollars eller kvalificere sig til en undtagelse i henhold til regulativ D. Forordning D undtager tildelere fra registrering, hvis erhververen er en "akkrediteret investor, "defineret i regel D som enten en insider eller en ekstern part med en lovmæssig minimumsværdi eller årlig indkomst. En overdragelsesaftale, der ikke overholder SEC-reglerne, kan ikke håndhæves og kan underkaste overdrageren civile og strafferetlige sanktioner.

Split Overførsler

Det er ikke nødvendigt altid at overføre alle interesser i et partnerskab eller LLC. En overdrager kan f.eks. Kun tildele økonomiske rettigheder, samtidig med at han har stemmeret og forvaltningsrettigheder, i henhold til stridsspørgsmål. Derudover begrænser nogle partnerskabsaftaler og LLC-operative aftaler overdragernes evne til at gennemføre delvise overførsler.