Sådan vælges en Greenwald Money Box

Anonim

Greenwald er et møntoperationsselskab, der fremstiller mønter, smartkort og adgangskontrolsystemer til tøjvask og andre vendingprodukter. En pengeskrin er boksen inde i de salgsautomater, der holder mønterne, når de er indtastet af kunden. Pengeskrinene er lavet af stål og er designet til at beskytte mod hærværk og stjæle. Når du vælger en Greenwald pengeboks, er det vigtigt at vide præcis, hvilken type kasse du leder efter.

Mål pladsen til kassen for at bestemme hvilken størrelse penge kasse du skal bruge. Hver pengeboks har en bestemt højde, længde og bredde. Dette er den første ting du skal kigge efter, når du vælger den rigtige pengeskrin til din maskine. Hvis kassen ikke passer perfekt, fungerer mange ikke ordentligt eller er lige så sikre.

Bestem, hvor meget du vil have din pengeskrin i vægt i forhold til dit salgsautomat. De letteste penge kasser er UG1200'erne og UG400'erne. De tyngste pengeskrin er UG800'erne. Hvis du har et mindre salgsautomat, kan du have en lighterboks.

Bestem, hvor mange penge du har brug for pengeboksen til at holde. Greenwald pengeskrin kan holde overalt fra 45 dollars til 150 dollars. Hvis du har en maskine, der ikke bruges så meget eller er lille, behøver du muligvis ikke at holde så mange penge, men hvis maskinen bruges ofte, og den kan overstige 45 dollars eller mere, før den kan indsamles, skal du bør gå med en kasse, der har mere plads og holdbarhed.