Sådan opsøger du et virksomhedsskat ID-nummer

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Arbejdsgiverens identifikationsnumre, også kaldet skatteidentifikationsnumre, er nicifrede tal, som Internal Revenue Service bruger til at identificere virksomheder til føderale skatteformål. Næsten enhver virksomhed, bortset fra en enkeltpersoners enhedsvirksomhed, har brug for et skatte-id-nummer. Du kan muligvis slå op en virksomheds skat ID-nummer, men det afhænger af, om virksomheden er forpligtet eller vælger at gøre sit nummer offentligt.

Offentlige virksomheder og nonprofits

At finde et offentligt selskabs skatte id-nummer er relativt nemt, hvis du har de rigtige værktøjer til din rådighed. De børsnoterede selskaber indbefatter deres skatte-id nummer i mange offentlige arkiver hos Securities and Exchange Commission (SEC), herunder formularer 10-K og 20-F. På en database kaldes EDGAR Search Database på SEC-webstedet. Mange nonprofit virksomheder indbefatter deres skatte ID nummer på IRS Form 990, som er offentligt tilgængelig. Du kan anmode om formularen direkte fra nonprofit eller bruge en tjeneste, der udarbejder sådanne oplysninger.

IRS'en opretholder også en database, der specifikt er omtalt som fritagelsesorganisationens valgkontrol. Enhver registreret skattefritaget enhed skal indsende korrekt dokumentation hos IRS. Databasen giver TIN såvel som den nuværende skattefritagne status.

Private selskaber

Det er vanskeligere at finde et privat selskabs skatte-id-nummer, og det kan slet ikke være muligt, fordi private virksomheder ikke skal oplyse deres skatte-id-numre. Nogle private virksomheder kan indeholde deres skatte-id-numre på deres årsrapporter, og hvis de offentliggør disse rapporter, f.eks. Ved at sende dem på virksomhedens hjemmeside, er det en måde at finde skatte-id-nummeret på.

Du kan også være i stand til at finde en virksomheds skat ID-nummer i offentlige dokumenter, såsom en virksomhedsindlevering med statssekretæren, konkursbehandling eller retssager. Et andet sted at se, er ifølge Small Business Administration, forretnings- og offentlige registreringsdatabaser. Medarbejdere har en fortegnelse over skatte-id-nummeret på lønningsdokumenter. Paystubs og W2-formularer har disse oplysninger ofte omtalt som et Employer Identification Number (EIN).

Reverse Look-up

Hvis du har en virksomheds skat ID-nummer, men ikke kender virksomhedens navn, og tilslutte nummeret til en internet-søgemaskine, får du ikke navnet på virksomheden, du kan muligvis finde ud af ved hjælp af et reverse look-up service såsom Søg fejl. Husk dog, at sådanne tjenester normalt opkræver et gebyr for hver søgning.

Anbefalede