Fax

Instruktioner til Dymo QX50

Anonim

Dymo LetraTag QX50 er en elektronisk mærkningsmaskine, der skaber og udskriver selvklæbende etiketter. Denne label maker opererer på fem alkaliske batterier og har et qwerty tastatur, LCD display, indbygget hukommelse og to-line udskrivning. Den har også direkte termisk udskrivning og bruger Dymo-termokassetter, der er tilgængelige i en række farver og materialer, herunder metallisk og stofstrygebånd, farvet og gennemsigtigt plast og standardpapir. LetraTag QX50 er nem at installere og nem nok til hverdagens kontor- og hjemmeprojekter.

Drej etiketmageren over, og find batterirummet. Skub ind i fligen og løft af dækslet. Indsæt fem AA-batterier i overensstemmelse med polaritetsstyrene vist i rummet. Luk dækslet og drej apparatet over.

Åbn kassettedøren på forsiden af ​​enheden. Indsæt kassetten og tryk forsigtigt midt på kassetten, indtil den klikker på plads. Luk dækslet.

Tryk på den røde "Power" -knap for at tænde etiketproducenten "Til".

Tryk på bogstaverne på qwerty-tastaturet for at teste etiketproducenten. Numre og symboler vises over hver række af taster.

Tryk og hold pil op "Op". Tryk derefter på tasten, der svarer til det ønskede nummer eller symbol. Hvis du kun vil indtaste tal, skal du trykke på knappen "Nummer" under skærmen og bruge den øverste række af taster.

Tryk på mellemrumstasten for at indsætte mellemrum mellem ord og tryk på knappen "Caps" for at aktivere bogstaver. Rett fejl og slet tegn, en ad gangen, ved at trykke på "Slet" -tasten.

Tryk på knappen "Op" og "Udskriv" samtidig for at få vist din tekst. Du kan også trykke på piletasterne for at rulle gennem teksten manuelt.

Tryk på knappen "Udskriv" for at udskrive din etiket.

Tryk på knappen "Cutter" på den øverste venstre side af label maker for at skære etiketten.

Fjern papirstøtten fra etiketten, og anbring den om nødvendigt.