Fax

Logitech Wireless Keyboard Instruktioner

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Logitech-selskabet producerer og producerer flere forskellige typer trådløse tastaturer. Instruktionerne om hvordan man bruger disse tastaturer er meget ens. Du kan installere et trådløst tastatur fra Logitech ved hjælp af installations-cd'en og følge en række trin, en proces, der tager mindre end 15 minutter.

Indsæt enten software-cd'en, der fulgte med Logitechs trådløse tastatur i dit cd-rom-drev, eller tilslut den trådløse modtager til en USB-port på din computer. Hvis tastaturet kom med en software-cd, skal du installere softwareprogrammet på din computer. Hvis du har modtaget en trådløs modtager, skal du installere softwaren, der følger med den trådløse modtager.

Sørg for, at batterierne er installeret på dit trådløse tastatur. Tænd tastaturet. Begynd at skrive med det trådløse tastatur for at afgøre, om installationen af ​​tastatursoftwaren var vellykket på din computer.

Tilpas funktionstasterne på tastaturet. Logitechs trådløse tastaturer giver brugeren mulighed for at angive, hvilke kommandoer der er parret med hvilke funktionstaster. Du kan kombinere bestemte funktionstaster for at åbne en destinationsmappe på din computer, navigere til et yndlingswebsted eller udføre grundlæggende funktioner som "gem" -funktionen, når du forsøger at gemme en fil til din computer. For at programmere dine funktionstaster skal du installere SetPoint fra Logitech downloads webside. SetPoint åbner så et program på din computer, der giver dig mulighed for at programmere funktionstasterne på dit trådløse tastatur.

Download en kopi af brugervejledningen til din model af tastatur fra Logitechs websted og gem det til fremtidig reference.

Tips

  • Forskellige Logitech trådløse tastaturer har forskellige specifikationer. Find din specifikke model på Logitechs websted for yderligere tips og kundesupport.

    Brugervejledningen indeholder instruktionerne til tastaturet og er en god reference til at få adgang til.

Advarsel

Hvis du har et trådløst tastatur med fejl eller defekt, skal du kontakte producenten direkte for at få vejledning og support.